Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dumnezeu

Probleme cu JWL soul-Mod/GM ?

Recommended Posts

Posted

am vrut sa vand o aripa cand mia pus jwl soul imi aparea vezi poza

http://img17.imageshack.us/my.php?image=666ijq.jpg

din surse ne oficiale pe servar se face JWL soul +30 ce vom face cei care primim la trade

aceste jwl ?

:|

Guest Havik
Posted

am primit si eu de 2 ori pachete de 30 soul si la fel " WARNING" ... ma gandeam la dupe :) nuj

Posted

Nu e nici un dupe.... faza aia apare in momentul in care pui un item in trade, dai ok si pe urma il iei. Cand pui la loc itemul pentru trade el apare cu acel warning, deoarece este posibil ca trade-ul sa pice si itemele sa se piarda... nu e nici hack, nici dupe, nici bug... pur si simplu asa e conceput jocu!

Posted

dar soul oricum se fac...daca arunci o privire la vanzari cumparari sa ajuns la 400 de s pe item nu zi ca nu merita dar totusi are cateva zile serverul..

Posted

o chestie e sigur cineva face soul e prea detot vinzi ceva vine si te intreaba cat zici la misto 1 pret si se cupara .

eu mai mult de 20 s nam astrans de cand sa dat drumu la servar

am facut cateva invazi si mam uplut de soul in fine nu depaseste 100s

Posted

Cam la fel si eu

mda... same, este adevarat ca server-ul s-a umplut sudit de souluri si asta intr-un timp fff scurt..., chiar numai stiu la ce sa ma astept pe viitor.

Guest MinimaLove
Posted

si iar tot la guilda/alinta honey se ajunge de fiecare data cand am prins un item mai bun si l-am vandut si nu numai io din cate vad post/forum lumea ofera 20-30 soul ... vine unu din honey hop 100 - 200 soul ...si nu odata sa zici ca au strans din guild ... mereu mereu oferte imense ... trist

Posted

si iar tot la guilda/alinta honey se ajunge de fiecare data cand am prins un item mai bun si l-am vandut si nu numai io din cate vad post/forum lumea ofera 20-30 soul ... vine unu din honey hop 100 - 200 soul ...si nu odata sa zici ca au strans din guild ... mereu mereu oferte imense ... trist

nu ca as fi de partea lor, dar mai e si faza ca ei joaca mult mai mult decat noi, poate asa strang mai multe ca noi, fac invazii si poate primesc si ei de la altii, nu are rost sa ii acuzi asa pe nedrept...parerea mea! :tiphat:

Posted

o chestie e sigur cineva face soul e prea detot vinzi ceva vine si te intreaba cat zici la misto 1 pret si se cupara .

eu mai mult de 20 s nam astrans de cand sa dat drumu la servar

am facut cateva invazi si mam uplut de soul in fine nu depaseste 100s

tu chiar ai probleme de exprimare

@nuj ce sa zic mai mult de 40 soul nu am strans ..si sparg boxuri si hearturi si asta tot timpul...ma rog se pot face soluri frumoase din invazii...orikm un sm nu are sanse prea mari sa faca multe soluri pt ca BK sunt forzza

Guest SkynBoy
Posted

am vrut sa vand o aripa cand mia pus jwl soul imi aparea vezi poza

http://img17.imageshack.us/my.php?image=666ijq.jpg

din surse ne oficiale pe servar se face JWL soul +30 ce vom face cei care primim la trade

aceste jwl ?

:|

Ala e un bug de la tn .... posibil de la client ....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...