fds Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Daca v-ati plictisit de cs.. si nu aveti altceva de facut ( ca mine :) ) Scrieti si voi ce va trece prin minte sau ceva.. orice.. Spre exemplu: eu azi cand m-am ras.. m-am taiat urat :) P.S. Pt moderatori.... cu toate ca nu e pe subiect topicul.. lasati-l si voi o zi doua ca nu cade cerul :> ms.
M1nDH4cK Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Ziua de astazi : am intrat pe forum si am mutat thread-ul lui fdss in sectiunea "discutii in general". Dupa aceea l-am intrebat : "un thread cu un subiect mai creativ nu ai putut face ?". Raspunsul s-a pierdut in eterul infinit al cosmosului.
alexdanx Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 cand ma plictisesc ma duc si fac un dus, bine ca ma plictisesc odata la cateva ore, ca la cele 40 de grade nu ai vrea sa stai langa mine dupa 3 ore la PC... :>
Guest reearo Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 cand ma plictisesc citesc mesajele care au fost trimise pana acum pe forum-ul asta.....se pare ca nu sunt singura care creeaza topicuri "inutile"(ptr.powersurge) :>
alexdanx Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Si daca tot nu am ce face sa va spun o veste mare.... Azi am primit factura de RDS pe luna IUNIE pe care sunt si depasirile pe MAI. Depasiri care sunt facute pe serverul de HLTV de pe Linkmania (..romexpo...). Poate ziceti..."asa. si? nimic nou sub soare"...dar... Am vorbit cu ei , le-am spus ca IP=-ul ala e necontorizabil, au verificat.. Mi-au dat si telefon sa imi spuna sa stau linistit ca s-a rezolvat.....si azi vad depasirile pe factura.... sa vedeti show la RDS luni... IAR GG RDS CRAIOVA...sa va luati de mana cu aia din COSTANTA...
Guest reearo Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Sa inteleg ca e la "ordinea zilei" sa se faca astfel de lucruri?
Guest d4rkGh0st Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 in caz ca ma plictisesc, dar asta nu se intampla decat odata la o mie de ani pt ca oricum ma ocup cu grafica, invat php, ma joc, intru si eu pe forum-uri sa vad ce perle mai scot oamenii care n-au ce face niciodata si isi pierd tot timpul acolo... gata nu mai sunt plictisit acum!
crazy19 Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Cand ma plictisesc stau pe net si daca ma plictisesc de net mai vad un film pe PC, mai joc o partida de Worms3D si una-doua imi trece plictiseala :>
Guest Mishuletz Posted July 11, 2004 Posted July 11, 2004 bha ce oameni auzi la ei sa se plictiseasca ... in vacanta !!! :shock: bha sunt destule lucruri de facut: strand, o bere mica cu pretenii (sau cu prietena/ul :wink: ) si mai sunt si pe net destule joculetze meseriase in afara de CS ... pentru mai multe idei contact me at mikkutzu@k.ro am eu aca de plictiseala 8)
M1nDH4cK Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 apropos stie careva ce se obtine din coarnele de radashca ? Din punct de vedere biologic : Keratina Din punct de vedere traditional : Afrodisiac :roll:
Guest just_maddox Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 reearo dk te`ntreb cati ani ai te superi? :>
payneinc Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 apropos stie careva ce se obtine din coarnele de radashca ? Cand eram in tabara, zicea cineva ceva de cantarida. sau cheratina. au trecut vreo 10 ani de atunci. faza e ca aia mai mai de amenintau ca ne pun in lapte si ne otravesc. si de aia le turnam laptele in pernele lor. :twisted: dar ce vrei sa faci cu coarnele alea ?
M1nDH4cK Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 sau cheratina. au trecut vreo 10 ani de atunci. faza e ca aia mai mai de amenintau ca ne pun in lapte si ne otravesc. Asta inseamna ca pielea, unghiile si parul sunt otrava pura. Luati aminte people. :>
bolux Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Eu azi mi-am luat o pereche de adidasi 8) . Am dat 3,500,000 de lei pe ei :shock: (sunt originali). M-am plimbat prin 3 sedii de adidasi originali pana am gasit unul care sa-mi placa. Oricum arata super si au meritat toti banii. 8)
payneinc Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Eu azi mi-am luat o pereche de adidasi 8) . Am dat 3,500,000 de lei pe ei :shock: (sunt originali). M-am plimbat prin 3 sedii de adidasi originali pana am gasit unul care sa-mi placa. Oricum arata super si au meritat toti banii. 8) Eu am fost la Tomis si am vazut ca adidasii mei NIKE SHOCKX costa 7 milioane. Si am facut shok ! eu ii luasem la negru din bucuresti cu 3,5. Am si reclama la ei. cand alearga ala dezbracat la un meci in anglia, si are doar Nike Shockx in picioare. Sunt beton !
crazy19 Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 In weekend am facut cu trupa un joc in retea (sambata), iar duminica am fost la iarba verde cu mici, gratare, bere,s-alte-alcoale. :wink:
alexdanx Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Eu azi mi-am luat o pereche de adidasi 8) . Am dat 3,500,000 de lei pe ei :shock: (sunt originali). M-am plimbat prin 3 sedii de adidasi originali pana am gasit unul care sa-mi placa. Oricum arata super si au meritat toti banii. 8) .....eu cu 3 500 000 ma duc la munte, stau beat o luna si daca ma fortez mai si cumpar un examen la toamna :twisted: P.S. cu 50 mii mi-am luat o pereche de slapi :roll:
M1nDH4cK Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 Cu 3.5 mil cumperi Romania daca stii la cine sa-i dai :>
crazy19 Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Cu 3.5 mil cumperi Romania daca stii la cine sa-i dai :) 3.5 milioane de EURO sau $$$ sau lire sterline, in nici un caz LEI! :>
Guest unidac Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Poate cu 3,5 milioane de miliarde lei. Numai sa va grabiti daca aveti acesti bani ca la cum se devalorizeaza leul............... :twisted:
puiuraul Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Daca tot e thred-ul plictiselii.... Ia de aici o intrebare: Ce-i vidul si unde se gaseste el? Nu uita ce te-a invatat profa de fizica prin a 7-a.
minimekool Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Vidul e un nimik... shi se gaseste in capu' multora... :!:
crazy19 Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Vidul e un nimik... shi se gaseste in capu' multora... :!: LOL! De trei zile am trecut de la WinXP+SP2 la Windows Server 2003 EE. C-asa-m vrut! Na! :> Ieri mi-am cumparat o cutie de Milk&Egg de 2,1 kile. Sa vad ce va fi de capul ei. :)
bolux Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 1. Cu 3.500.000 de lei poti cumpara Romania, dar acum serios, ce c***t sa faci cu ea :?: 2. Vidul este lipsa de materie, unde legile fizicii nu se respecta.
M1nDH4cK Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 hmm, ce s'ar intampla de exemplu, daca ai introduce un corp fizic intr'un spatiu vidat? You mean like a planet in teh universe ? :>