Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-GUNIT-

SM scrools din bok+3

Recommended Posts

' date='Apr 7 2009, 00:04' post='3677376']

gunit sa vezi cand o sati pice din bok5 scroll ce bucurie o sa fie :))

si pe beta era la fel deci no sa le scoata in curand

eu cred ca asa vor ramane .... daca nu le-au scos de pe beta ... oricum e o prostie ... sa stai sa te lupti cu golden`u ... nu e de ajuns ca iti pica opt praf iti mai da si scroll :))

' date='Apr 10 2009, 12:10' post='3688656']

dc ? pe noi nu nea intrebat nimeni :(

Trebuia? Eu nu cred. Aveti sectiunea sugestii, si daca vor fi idei bune se vor aplica. Asta nu inseamna ca facem serverul dupa placul fiecaruia.

' date='Apr 10 2009, 12:10' post='3688656']

dc ? pe noi nu nea intrebat nimeni :(

nu ma intreba pe mine intreaba-l pe dragosh :)

daca va alocati 5 minute din timpul vostru pretios si daca ati fi dat un search pe arhiva de la S1 ati fii vazut ca setarea asta s-a facut pentru ca lumea plangea la inceputurile serverului beta pt. ca nu gasea spell-uri de SM

sa vedeti cand pica zen din bok5 :D

la fel si la tine. cauta raspunsul inainte sa vii cu comentarii. v-ati obisnuti cu setarile de pe 97D sau alte servere unde totul este 100%

ce ma mananca palmele sa va dau un warn :P

daca va alocati 5 minute din timpul vostru pretios si daca ati fi dat un search pe arhiva de la S1 ati fii vazut ca setarea asta s-a facut pentru ca lumea plangea la inceputurile serverului beta pt. ca nu gasea spell-uri de SM

la fel si la tine. cauta raspunsul inainte sa vii cu comentarii. v-ati obisnuti cu setarile de pe 97D sau alte servere unde totul este 100%

ce ma mananca palmele sa va dau un warn :P

Radem, glumim, dar e chiar aiurea sa pice zen din bok +5.

Dupa ce te lupti 20 de min cu un golden sa-ti pice zen iti vine sa :banghead: :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...