spriTewus Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Se apropie vacanta si banuiesc ca fiecare om are in buzunar macar 10 lei :D ,ce ziceti de un/o suc/bere, sambata/duminica aceasta sau eventual in cursu saptamanii daca aveti timp :) . Daca ne adunam macar o mana de oameni (5 la numar pentru cei care nu stiu ) merita sa ne vedem,sa mai palavragim,tot a venit acum si caldura ,daca nu,o lasam pe alta data . Deci,astept cati mai multi oameni sa-ti anunte prezenta aici,sa stim daca are rost sa facem ceva sau nu . Sunt asteptati si linkmaniaci din alte orase daca sunt doritori,din Barlad,Iasi,Husi sau altele.Ora "intalnirii" 18:30 - 19:00,ca si pana acum,in centru ,in fata statuii. Posibile destinatii unde sa mergem sa "punem la cale viitorul Vasluiului" ar fi : Arsenal,Pizza Admiral,Club Admiral,Femina,Bella Roma ...
Guest stefteo21 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 sunt din iasi, puteti vorbi despre viitorul soselelor din vaslui ! ^_^... toata strada e o groapa... zici ca au erupt cratere cu lava fierbinte... rupi masina pe acolo
spriTewus Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 sunt din iasi, puteti vorbi despre viitorul soselelor din vaslui ! ^_^... toata strada e o groapa... zici ca au erupt cratere cu lava fierbinte... rupi masina pe acoloDepinde pe unde ai circulat ^_^,daca ai fost pe varianta,ai dreptate,daca ai fost prin centru,tin sa nu te cred :) .
eXy Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Stef nu cred ca ti-a cerut cineva parerea ... asa ca stai in banca ta :) peste vre-o 2 saptamani poate ne bagam la o berica ceva :) sapt asta trebe sa plec :) nu am cum :)
spriTewus Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Un nou player din vaslui :D . Pai sa vedem cine-si mai anuntza prezenta si in functie de timp stabilim si o data .
nu ma cunosti Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Stef nu cred ca ti-a cerut cineva parerea ... asa ca stai in banca ta :) peste vre-o 2 saptamani poate ne bagam la o berica ceva :) sapt asta trebe sa plec :) nu am cum :) asl pls @eu vin :D
spriTewus Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Deci pana acum si-au anuntat prezenta doar 3 membrii,doar atat ? :-s
nu ma cunosti Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 hf la gather -_-thx.@cred ca majoritate sunt plecati, sa asteptam pana saptamana viitoare.
m4x Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 De-abia acu am vazut topic-ul, sprit de ce nu m-ai anuntat ? :-w Poi sambata viitoare e perfect pe vineri (sa vina si babacii, daca sunt) ca dupa vine Pastele, pregatiri..mergem unde vreti, numai bere sa aiba :D
spriTewus Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 pai daca tu dai din an in Paste pe forum :-w ... week viitor vad ca vor majoritatea,mai vedem ce se intampla saptamana asta :),poate mai apar playeri.
Andrei_MG Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 pai daca tu dai din an in Paste pe forum :-w ... week viitor vad ca vor majoritatea,mai vedem ce se intampla saptamana asta :),poate mai apar playeri. sprite ...nu stii sa anunti ? si u pe mess... tr sa ma anunte altii ? in cursul sapt nu am cum .... daca se poate maine dar nu prea cred k suntem prea putini... daca nu propun vinerea care vine :P daca faceti mai devreme... va urez distractie placuta ... nu am cum sa ajung :)
m4x Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 sprite ...nu stii sa anunti ? si u pe mess... tr sa ma anunte altii ? in cursul sapt nu am cum .... daca se poate maine dar nu prea cred k suntem prea putini... daca nu propun vinerea care vine :P daca faceti mai devreme... va urez distractie placuta ... nu am cum sa ajung :) Aprob, vineri ar fi perfect.
spriTewus Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Nu stiam ca esti din Vaslui, Kill :D . Deci vinerea viitoare,daca o sa fiu acasa,o sa fiu prezent si eu sa beau o bere alaturi de voi .
nu ma cunosti Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 andr3y_piturk sa ma anuntati si pe mine;))te anunt eu pe mess.
spriTewus Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Daca tu esti p_i_t_y,te stiu de pe mu ...@ Daca chiar vreti ca vineri sa se mai organizeze ceva,mai dati "cate`un ochi si prin acest topic",daca nu, o lasam pe alta data. Eu nu o sa pot veni vineri,sunt plecat,distractie placuta la ghater ;) .
m4x Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Poi fara tine nu facem niciun gather :D Acu serios, eu as putea mai tot timpul sa vin, bani sa am. Stabiliti o ora, cine si cand poate si poate.
nu ma cunosti Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 mai facem ceva ? poate vinerea asta ? sau sambata.. cred ca ar fi cel mai bine.. dupa mine putem sa ne intalnim si maine :)
m4x Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Azi/maine majorate .. sambata plecat, saptamana viitoare sunt disponibil :P
m4x Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 hUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!! .. pf Mu-ul asta :DA venit vacanta, a trecut sesiunea .. inca nu e de mare, facem si noi vreun gather ceva ? Sa nu mai fie suparat Demo ca nu a fost anuntat de ala de la Iasi ^_^
nu ma cunosti Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 eu vin :) dar pe vineri sau sambata asta care vine :) ca sa termin si eu cu BAC-ul.