Jump to content
spriTewus

Ghater Vaslui :)

Recommended Posts

Posted

Se apropie vacanta si banuiesc ca fiecare om are in buzunar macar 10 lei :D ,ce ziceti de un/o suc/bere, sambata/duminica aceasta sau eventual in cursu saptamanii daca aveti timp :) . Daca ne adunam macar o mana de oameni (5 la numar pentru cei care nu stiu ) merita sa ne vedem,sa mai palavragim,tot a venit acum si caldura ,daca nu,o lasam pe alta data . Deci,astept cati mai multi oameni sa-ti anunte prezenta aici,sa stim daca are rost sa facem ceva sau nu . Sunt asteptati si linkmaniaci din alte orase daca sunt doritori,din Barlad,Iasi,Husi sau altele.

Ora "intalnirii" 18:30 - 19:00,ca si pana acum,in centru ,in fata statuii. Posibile destinatii unde sa mergem sa "punem la cale viitorul Vasluiului" ar fi : Arsenal,Pizza Admiral,Club Admiral,Femina,Bella Roma ...

Guest stefteo21
Posted

sunt din iasi, puteti vorbi despre viitorul soselelor din vaslui ! ^_^... toata strada e o groapa... zici ca au erupt cratere cu lava fierbinte... rupi masina pe acolo

Posted

sunt din iasi, puteti vorbi despre viitorul soselelor din vaslui ! ^_^... toata strada e o groapa... zici ca au erupt cratere cu lava fierbinte... rupi masina pe acolo

Depinde pe unde ai circulat ^_^,daca ai fost pe varianta,ai dreptate,daca ai fost prin centru,tin sa nu te cred :) .

Posted

Stef nu cred ca ti-a cerut cineva parerea ... asa ca stai in banca ta :) peste vre-o 2 saptamani poate ne bagam la o berica ceva :) sapt asta trebe sa plec :) nu am cum :)

Posted

Stef nu cred ca ti-a cerut cineva parerea ... asa ca stai in banca ta :) peste vre-o 2 saptamani poate ne bagam la o berica ceva :) sapt asta trebe sa plec :) nu am cum :)

asl pls =))

@eu vin :D

Posted

De-abia acu am vazut topic-ul, sprit de ce nu m-ai anuntat ? :-w

Poi sambata viitoare e perfect pe vineri (sa vina si babacii, daca sunt) ca dupa vine Pastele, pregatiri..mergem unde vreti, numai bere sa aiba :D

Posted

pai daca tu dai din an in Paste pe forum :-w ... week viitor vad ca vor majoritatea,mai vedem ce se intampla saptamana asta :),poate mai apar playeri.

Posted

pai daca tu dai din an in Paste pe forum :-w ... week viitor vad ca vor majoritatea,mai vedem ce se intampla saptamana asta :),poate mai apar playeri.

sprite ...nu stii sa anunti ? si u pe mess... tr sa ma anunte altii :)) ?

in cursul sapt nu am cum .... daca se poate maine dar nu prea cred k suntem prea putini... daca nu propun vinerea care vine :P

daca faceti mai devreme... va urez distractie placuta ... nu am cum sa ajung :)

Posted

sprite ...nu stii sa anunti ? si u pe mess... tr sa ma anunte altii :)) ?

in cursul sapt nu am cum .... daca se poate maine dar nu prea cred k suntem prea putini... daca nu propun vinerea care vine :P

daca faceti mai devreme... va urez distractie placuta ... nu am cum sa ajung :)

Aprob, vineri ar fi perfect.

Posted

Daca tu esti p_i_t_y,te stiu de pe mu ...

@ Daca chiar vreti ca vineri sa se mai organizeze ceva,mai dati "cate`un ochi si prin acest topic",daca nu, o lasam pe alta data. Eu nu o sa pot veni vineri,sunt plecat,distractie placuta la ghater ;) .

Posted

Poi fara tine nu facem niciun gather :D

Acu serios, eu as putea mai tot timpul sa vin, bani sa am. Stabiliti o ora, cine si cand poate si poate.

Posted

hUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!! .. pf Mu-ul asta :D

A venit vacanta, a trecut sesiunea .. inca nu e de mare, facem si noi vreun gather ceva ? Sa nu mai fie suparat Demo ca nu a fost anuntat de ala de la Iasi ^_^

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...