Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nytro69

Informatii DL

Recommended Posts

Posted

Sunt km nedumerit ..dak ar trebui sa imi fac DL sau nu :-? Voi ce spuneti? Merita?..am auzit k are unele dezavantaje etc !! :blink:

si eu am vrut sa-mi fac intr-un timp dar am renuntat; raman tot la bk. e cam greu de crescut DL-ul ... si la duel ... tot bk e regele.

Posted

Mie imi place DL. Creste mai usor, este mai "frumos" ca celelalte caractere ... este simplu de jucat cu el. 7 puncte pe lvl este bine, pacat ca trebuie lvl mare ca sa il faci ... :banghead:

Guest Havik
Posted

poti lasa afk cu dl ... cu un macro recorder dar are multe dezavantaje pe link ... dmg si fara arma si cu arma tot cam ala e ... cioara care ar trebuiii sa fie un avantaj destule de mare pt dl e 0 in primu rand nu se gaseste inca si chiar daca faci rost bagi toate punctele la command pt 300 dmg de la cioara ... dark horse la fel nu se gaseste ... o sa facem rost dupa ce dam rr ... ce rost mai are

cat despre bk bate dl in duel ... in duel dmg la DL scade cu 40% pe putin ... incearca un war cu un bk nu duel vezi cum sta treaba

Posted

daca DL o sa fie cum era pe Heroia Mu acu cativa ani buni....DL la un rr o sa bata bk la 3 rr

Pai depinde de server.

@ Dl`ul are defense mic dar da damage mare. E bunicel, mai ales daca folosesti calu`. :> Fiecare caracter are avantaje si dezavantaje. Acum ramane de vazut sa stii sa joci si cu el.

Posted

daca iti faci dl incearca sa ai cal pana la lvl 220 ca sa creasca odata cu tine

cioara e optionala la non rr, cere mult command ~900 si ceva la lvl 50

Posted

e greu de jucat cu DL intradevar dar pe la 4-5 rr cresti foarte repede chiar mai repede ca un SM pacat de el ca te chinui la inceput si nu poti lasa afk doar pe spot punctiform :P in rest daca esti jucator de mu nu te plange de caracter joaca cu el si crestel. :happy1: DL dupa parerea mea trb sa fie mai tare ca un BK in fine...

Posted

Avantaje nu prea are DL-ul ,e plin de bug-uri ,cioara are dmg foarte mic ,sceptr-ul nu da dmg (decat dmg de la optiune) si e foarte greu de crescut chiar si de la 4,5 rr in sus deoarece il poti creste bn doar pe punctiform (nu mai sunt spot-uri crywolf deci nici prea multe punctiforme) ,eu unul joc doar ca imi place de el ca char ,cum zic unii e frumos ,dar in rest mai degraba as face un sm/bk pt duel/cs/war .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...