Strike^^ Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cererea de recuzare a magistraţilor care judecă recursul privind arestarea lui Gigi Becali, făcută de avocaţii finanţatorului Stelei, a fost respinsă, astfel încât procesul va fi reluat cu aceiaşi trei judecători, transmite NewsIn.Mai multe informatii http://www.infoportal.ro/presa~info-915048.html
nu ma cunosti Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 deci il aresteaza pe 15 ani ?la misto ma, il mai tin pana ii expira mandatul de arestare, ala de 29 de zile, si apoi ii da drumu, asta daca nu aduc procurori noi dovezi care l-ar putea incrimina si ma grav.
lixandra Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Daca va fi sa ramana la inchisoare va fi pentru maxim 1 an sau 2 (cine stie daca sta macar atat)... 15 ani e prea mult, mult prea mult.
Eustake Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Nu tin cu Becali, dar mi se pare absurd modul in care au operat in toata treaba asta. Adica, politia s-a autosesizat dupa 2 luni? Iar felul in care l-au ridicat la prima ora pe Becali mi se pare o tampenie. S-a judecat cazul sau seara ? Nu a fost nici o citatie inainte ? Se pare ca cineva cu o mare influenta (Popoviciu, s.a.) au fost deranjati de afirmatiile lui Becali. Becali a hotarat sa isi faca singur dreptate. Cati dintre noi nu am facut asta sa nu ne-am dori asta? Noi apelam la justitie, ca nu avem alte puteri. Atat timp cat unii au drept "bodyguarzi" Politia Romana, te retragi cu scarba.
K1dduletz Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Becali a jignit pe multi din Dna si sigur asta are acum un efect .. Becai nu a avut incredere in justitie si si-a facut dreptate singur si pana la urma i-a ajutat pe hoti cu bani si drept multumire pt ce a facut este acum dupa gratii - e absurd