Guest equus Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Rihanna s-a despartit de Chris Brown si familia ei sustine ca ea si-a revenit dupa incidentul din februarie. Cantareata s-a intors acasa, in insulele Barbados, dupa o scurta vacanta in Hawaii, pentru a sarbatori cu familia ei, in timp ce Brown se pregateste pentru procesul de astazi, 6 aprilie. "Ma bucur ca s-a intors acasa si ca si-a revenit. Se simte foarte bine si face ce e mai corect pentru ea", a declarat tatal ei pentru Usmagazine. Sfarsitul telenovelei! Sursa
MiTzA- Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Hmm... Ciudat. Se zicea ca mai sta cu el doar din cauza unui film xxx :D .Un lucru bun pt ea oricum :)
The DeaD HelL Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Bine a facut, la cate a suportat din cauza lui.+1 a facut ceea ce este corect :) asa trebuia sa faca de cand cu incidentul..nu d-abia acum dupa 2 luni :)
sicilianu Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 E cam cioban chris brown ... nu cred ca merita bataia aia rihana .. da in fine ei stiu mai bine ;)
RAPTURE- Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 finally ...ps; inca nu-mi explic cum a putut sa o bata in halul ala ...si nici cum rihanna s-a intors la el dupa ...n-auzi care era intrun fel santajata q un film xxxle; si cine il interpreteaza pe barbat? cris? wtf ... ia sa vedem il face public?
marius_truckerfan Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 finally ...ps; inca nu-mi explic cum a putut sa o bata in halul ala ...si nici cum rihanna s-a intors la el dupa ...le; si cine il interpreteaza pe barbat? cris? wtf ... ia sa vedem il face public?Şi dacă îl face public ?PS : Cu ce ştiri se ocupă lumea din ziua de azi . Parcă ar fi aşa important .
Phyxyon Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 cand aud cum se desparte vreo vedeta imi vine sa vars o lacrima ... tragic .
MiTzA- Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Şi dacă îl face public ?E un film xxx pe care Rihanna nu vrea ca parinti ei sa -l vada, intelegi tu ? Cica e cam perversa :P
marius_truckerfan Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 E un film xxx pe care Rihanna nu vrea ca parinti ei sa -l vada, intelegi tu ? Cica e cam perversa :PDe parcă are 14 ani :crazy: .
Luci Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Of doamne , cum se poate :( si ei s-au despartit ??( on: era normal dupa bataia aia :)
Pedro de Pacas Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 clar ,ii va rupe chiserele daca o prinde , bum bum in pifo'METRU
Random Hero Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 clar ,ii va rupe chiserele daca o prinde , bum bum in pifo'METRU decat sa faca un re-match, mai bine publica video'ul ala :beer: