Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n3g@t1v

Rezolutie si windows mode

Recommended Posts

Posted

Deci am probleme cu windows mode. Care e treaba. Cand intru in start folosesc la setari rezolutia 1024x768 si nu dau windows mode. Merge perfect, dar nu pot iesi din joc. Daca dau windows mod ca sa pot iesi imi apare ceva de genul http://i40.tinypic.com/zsl5ad.jpg si merge foarte prost. Daca incerc windows mode normal tot nu merge orice am incercat nu merge, se vede imagina astfel.

Posted

io:cum adica merge prost?

el:Merge greu foarte greu, abea pot nimeri serverul si este destul de nasol.

nu windemou e problema principala

nu are nici driverele instalate

asteptam sa le instaleze

Posted

Daca intru un joc fara sa activez windows mode merge bine ... nu am probleme, dar vreau sa folosesc windows mode. Daca activez windows mode mi se vede ca in imaginea de sus si merge jocul foarte greu.

Posted

Daca intru un joc fara sa activez windows mode merge bine ... nu am probleme, dar vreau sa folosesc windows mode. Daca activez windows mode mi se vede ca in imaginea de sus si merge jocul foarte greu.

Pai iti apare asa ca-e rezolutia mare , joaca la rezolutie 800x600

Posted

Ce mi'ati dat nu merge. Da eroare ... ulise daca folosesc rezolutia 800x600 imi apare jocul mic si merge binisor da nu merge full screen, dar merge sa apas f11 si sa ies ...

Posted

Ce mi'ati dat nu merge. Da eroare ... ulise daca folosesc rezolutia 800x600 imi apare jocul mic si merge binisor da nu merge full screen, dar merge sa apas f11 si sa ies ...

iti dau io winmode dar trebuie sa ai framework 3.5 instalat

dami PM cu id daca vrei

Posted

Deci am probleme cu windows mode. Care e treaba. Cand intru in start folosesc la setari rezolutia 1024x768 si nu dau windows mode. Merge perfect, dar nu pot iesi din joc. Daca dau windows mod ca sa pot iesi imi apare ceva de genul http://i40.tinypic.com/zsl5ad.jpg si merge foarte prost. Daca incerc windows mode normal tot nu merge orice am incercat nu merge, se vede imagina astfel.

pune rezolutia 1024 si pe desktop si la joc

Posted

ai nevoie de Net.Framework instalat in pc ca sa iti mearga winmode-ul ala de la mine.

Posted

Ma apesi f11 si isi da minimize , vezi langa ceas pictograma cu mu

ps. deci sa lamurim:

daca joci cu rez 1024x768 cu win mode , o sa-ti apara 'full screen' dar in acelasi timp cu bara de start.

daca joci cu rez 1024x768 fara win mode , o sa-ti apara full screen , fara elementele din windows .

daca vrei joci cu rez 800x600 win mode o sa-ti apara ecranu mai mic , daca apesi f11 o sa-si dea minimize , pt a reveni inapoi la mu , dreapta jos , langa ceas click pe pictograma cu mu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...