Dumnezeu Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 asi vrea sa propun ca 1 autoklicer sa fie pus la dowlod si aprobat de linkmania cei care au windows vista nu poate folosi nici un kliker si nui corec cei de pe xp folosesc am cautat 100de clikere si mam ales numai cu virusi
Plague Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Nu este singurul...facusem si eu un post la aspecte tehnice dar nu ma luat nimeni in seama :pray: e foarte nasol fara cliker...vreau sa ma duc la masa sau sa fac alte treburi si nu pot sa las afk 10 - 20 de min.
@l3xandru Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 da este o faza cu care il lasi sa tragaBagi wind si ti apasat pe click drepta si il pui in baza jocu si dupa intri si el da fara oprie eu asa fac am vista;P
Guest HateLord Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 As posta eu un clicker care merge 100% si fara virusi... dar iau warn Nu avem voie cu clickere.
Dark Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 As posta eu un clicker care merge 100% si fara virusi... dar iau warn Nu avem voie cu clickere. unde scrie ca nu e voie cu clicker? un clicker e un soft regulamentar!!!
Plague Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 da este o faza cu care il lasi sa traga Bagi wind si ti apasat pe click drepta si il pui in baza jocu si dupa intri si el da fara oprie eu asa fac am vista;P Asa tine pana la 10.000 de lovituri ..asa face`am si eu ,,,este o chestie de la windows defender tre sa dezactivezi ceva sa nu mai dai acolo cand vrei sa intri in launcher sa dai aprobarea aia...o scoti pe aia si dupa iti merge orice cliker..nici eu nu stiam la inceput am incercat 5 clikere diferite..nici 1 si acum cand am scos asta merg toate :) :dance:
[SF]Gaara Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 As posta eu un clicker care merge 100% si fara virusi... dar iau warn Nu avem voie cu clickere. Daca te rog mil poti da pe PM?
Dumnezeu Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 nu luati de la alti clikere va umpleti de virusi si keylogere inca astept 1 raspuns de la staffscanatile aici Scan anti virus/keilogere etc
-GUNIT- Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 http://rapidshare.de/files/46548672/AutoClick.exe.htmleu pe xp asa il folosesc si nu ma pot plange :beer:
Dumnezeu Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Asa tine pana la 10.000 de lovituri ..asa face`am si eu ,,,este o chestie de la windows defender tre sa dezactivezi ceva sa nu mai dai acolo cand vrei sa intri in launcher sa dai aprobarea aia...o scoti pe aia si dupa iti merge orice cliker..nici eu nu stiam la inceput am incercat 5 clikere diferite..nici 1 si acum cand am scos asta merg toate :) :dance: e dezactivat la mine nu are treaba cu el de cand sa bagat pach4 nu mai merge