Tweety Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=206399 Cititi tot topicul
andix3x Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Bestial ) Nosferatu , grasu , unul care nu stie sa scrie adresa la forum ...v@l3@ lup1l0r ....ce mai urmeaza ? ) ...
Tweety Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Best of:Cel mai tare servar creat vrodata de Counter strike !!! biggrin.gif .....E cel mai cool2.gif servar din Buzau !!Intrati...sunt o gramada de pluginuri misto...lagu nu depaseste mai mult de 40 ..Nu exista codati pe servar !!!-mereu este un admin supraveghetor pe servar !!!Servarul se numeste : >~~~...V@le@ lup1lor...~~~<Iar ip servarului este : 193.33.6.117:27015Se baga numai harti misto !!!Intrati !!! Nu ezitati !!!!! hello2.gif hello2.gifMa gasiti cu nimele Vipera001Va astept la o partida de Counter Strike naughty1.gif : new_snipersmilie.gif qleft1.gifmie-mi plac fetele goale cu dildo's in mana . daca imi fac srv de cs ii zic>>~ p0RN f*cKK aSSh0l3 L47yNN@~<< ...Interesant nume 78.gif 78.gif 78.gif !!!Macar nus singuru 21.gif !!occasion14.gif occasion14.gif occasion14.gif tongue.gifAtunci desteptu lu peste !!! dami u un exemplu !!!! angry4.gif tongue.gif angry4.gif tongue.gifDa cu ip meu !!! Daca esti asa de tare !!!!Sa te vad box.gif !!!ce DESTEPT ERAI LA 3 ANI 21.gif1....IMI PLAC LUPII2...Daca va uitati pe kanal d ....veti vedea de unde am luat numele !!Numele de la sv e mult mai bun la mine decat la alti !!! XXcomputer.gif pumn.gifE mai bine acu ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif>~~~...A.i.M.s.M.n...~~~<Vreau si eu admin pe srv, dau 10 euro pe owner, plssssss24.gif)) pleaca mayhem ca nu-ti da.. iti da daca-i canti o manea24.gif) Ok, nu vrei sa ne uitam si pe OTV la Elodia? 24.gif Daca te mai gandesti putin pui numele serverului "Dispartia Elodiei partea 75" 24.gifdaca e vb de asta ...>~~~...A.i.M.s.M.n...~~~<Leam promis unor prieteni de-ai mei ca pun ce nume vor iei !!!A.i= AndreiM.s=MariusM.n=Marian.......O tampenie !!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gifThe BEST:ma "baros" tu esti orb?tu nu vezi ca aici sunt numai post reply ?si stai linistit cand umbalm eu pe forumuri te incaltai cu fesu'