Dani Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 GameTimer este un dispozitiv care va ajuta parintii sa zica nu copiilor care pierd timpul jucandu-se prea mult la calculator. Il bagati in consola voastra, ii setati ora cand va va trimite la treaba, la scoala sau la culcare si gata. Asa macar invatati sa aveti un pic de responsabilitate si sa salvati jocul dupa fiecare misiune. N-am zis ca sa nu va jucati deloc, sa nu ma intelegeti gresit dar unii copii exagereaza nesculandu-se de pe scaun chiar si 24 de h (ex jucatorii de WoW). Pacat ca deocamdata este scos doar pentru Nintendo, la doar 40 de $. Sper ca se va scoate si pentru PC. Enjoy! Sursa
Az. Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Daca ai nevoie de un gadget de genul sa te dezlipeasca de pc,ai nevoie de..what`s it call? A LIFE
Stargate Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 cam greu cu jocurile...mai ales la copii, care uita de ei pe scaun... :-? din toata afacerea asta, parintii vor iesi mereu bau-bau
Stalk3r Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 lol ? pt ce pt PC ? cand sunt un milion si unu de programe care iti pot oferii tot felu de functii de genu , si heloo..!!?? exista parental control :D (vista de ex. , si xp la fel din cate stiu) , plus multe jocuri beneficiaza de functii de genu.deci pt pc mii se pare un-usefull !
Luci Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 cateva programe utile : Parental Control, User Time Administator...daca se va scoate acest dispozitiv doar parintii care nu prea umbla deloc pe pc si nu stiu sa faca o cautare pe google il vor cumpara .
The DeaD HelL Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 o idee buna in cazul celor care "au viata in calculator" :)
nu ma cunosti Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 ce mai prostie.. daca nu vrei sa mai stai la pc.. pur si simplu pleci :) nu cred ca te poate tine cineva legat.
Denis_Mircea Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Asta e medicamentul care trateaza dependenta de Pc ? Fiti seriosi
K1dduletz Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ce dracie - LOL - poate imi ia mama una ca tampesc