George_Copos Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Dupa Iliescu,Constantinescu si Basescu,un nou ESCU intra in lupta pentru Cotroceni. Cunoscutul realizator de televiziune Dan Diaconescu,cel care a facut din OTV un fenomen national,a declarat ca intentioneaza sa se lanseze in politica in acest an,candidand ca independent pentru alegerile prezidentiale. " As candida sub sigla OTV,mai ales ca primesc mereu SMS-uri de la telespectatori cu indemnul de a candida la presedentie.Cred ca as avea sanse sa intru si in turul 2.Mi s-a spus ca as fi avut sanse si la Primaria Capitalei.OTV are audienta mai mare in provincie,unde se bate pe locul I cu TVR,si cum vor iesi putini la vot,circa 20%,in special din mediu rural,in turul doi va intra cineva cu 7-8% " ,este de parere Dan Diaconescu. ** eu cred k nu o sa aiba nici o sansa Sursa si nitel mai mult
Luci Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Parerea mea ca nu are nici o sansa ... el nu poate sa-si modereze invitatii dar sa conduca un stat plin de mafioti si saracie :)
MiTzA- Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 In seara aceasta invitat special al PRESEDINTELUI ROMANIEI este nimeni altu decat Tzolea hahaha, asta a fost o gluma de 1 aprilie ?:D :D :D
George_Copos Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 nu , nu e pacaleala ... e un articol din ziar ;)
Razvan Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 lol mai bine becali decat diaconescu parca vad "votati-ma! nu stiti ce pierdeti!"
Stalk3r Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 parca vad pe OTV , tat SENZATIONAL .. DAN DIACONESCU CANDIDEAZA .. 10 ani de`amu inainte tat aia o sa dezbata dupa ce nu castiga alegerile... get real , cu fatza lui nu are ce cauta..
nu ma cunosti Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 alt retard care crede ca l-a apucat pe Dumnezeu de un picior
*Diabolik* Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 in direct , in reluare, si in exclusivitate : e cea mai mare tampenie posibila
Tweety Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 mai dak ar fi asa,doar tzolea,marga si titika l-ar vota,no way
banditzel Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 saracu...nu a avut becali nici o sansa si are el :> ...juma' de buletin
Mehico Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Asta chiar crede ca lumea care-i trimite sms sa candideze vorbeste serios.
[IlluSioN] Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Asta chiar crede ca lumea care-i trimite sms sa candideze vorbeste serios. normal ca , crede oricum o sa aiba si el voturile lui ..
Komisaru Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Parca o vad pe Magda Ciumac Ministru de externe :)
MarcusM Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Parca o vad pe Magda Ciumac Ministru de externe :) ce tare omg...
NoComment Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 in nici un caz nu l-as vota pe asta ... defapt eu nu votez cu nimeni :lol:
DivinE Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Sa fim seriosi, pana ajunge el presedinte , il prinde Tolea si-l baga in vreun cos de'al lui Prigoana
spauny Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 la cata lume vizioneaza otv ar strange cateva voturi... insa nush dak necesare pt a intra in turu 2.
Bobo Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 la cata lume vizioneaza otv ar strange cateva voturi... insa nush dak necesare pt a intra in turu 2.Deja te gandesti prea departe ... turul 2 , e ok daca ar face 1% , cred ca e la misto ...
MIRAje Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 sa fim seriosi,n-are nici o sansa...el chiar crede ca il voteaza toti cei care ii dau sms