Jump to content
musthyzz

Versiune piratata a filmului X - Men : Origins a fost lansata pe Internet

Recommended Posts

Posted

Surse :

http://news.yahoo.com/s/ap/20090401/ap_en_..._wolverine_leak

http://www.imdb.com/title/tt0458525/news#ni0733707

Last night, a stolen, incomplete and early version of X-Men Origins: Wolverine was posted illegally on websites. It was without many effects and had missing scenes and temporary sound and music. We immediately contacted the appropriate legal authorities and had it removed. We forensically mark our content so we can identify sources that make it available or download it. The source of the initial leak and any subsequent postings will be prosecuted to the fullest extent of the law - the courts have handed down significant criminal sentences for such acts and the last person who committed such a crime is still in jail. The FBI and the MPAA also are actively investigating this crime.

In linii mari :

- filmul este la calitate de DVD fara watermarks sau B&W

- filmul este in proportii de 90% complet

- unele scene de actiune nu sunt editate (dpdv CGI)

- unele scene lipsesc (relevante pentru plot dupa cum au declarat cei de la FOX)

- coloana sonora nu este implementata total

Printr-o simpla cautare pe Google am gasit linkuri spre site-uri care au filmul pus pe stream :) [ Daaar nu am voie sa le postez ] .

Anywhoo...per total cei de la FOX au primit o lovitura sub centura.

Posted

L-am tras si l-am vazut de alaltaieri.. si pot sa spun ca e chiar tare filmu desi multi nu sunt de acord!

Versiunea asta "leaked".. se vede la calitate dvdrip , sunet la fel.. doar cu mici parti sarite si efecte video neterminate.. per total nu incomodeaza cu nimic.

Posted

e trist pt ca actorii si toti cei care au muncit, merita din plin banii ce urmeaza a fi incasati prin difuzarea oficiala pe ecrane si apoi dvd-uri

Posted

e trist pt ca actorii si toti cei care au muncit, merita din plin banii ce urmeaza a fi incasati prin difuzarea oficiala pe ecrane si apoi dvd-uri

de acord,da s-au nimerit niste prosti sa il puna acu :angry1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...