Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Paul156

sageti la elfi

Recommended Posts

Posted

stiu ca sau mai facut topicuri cu aceasi problema dar nu sa rezolvat nimic :( :( era buna ideea sa se bage 10.000 de sageti intrun pachet....dc nu sa aplicat?azi am pierdut un golden pt ca am ramas fara sageti..

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Apr 3 2009, 14:57)

stiu ca sau mai facut topicuri cu aceasi problema dar nu sa rezolvat nimic :( :( era buna ideea sa se bage 10.000 de sageti intrun pachet....dc nu sa aplicat?azi am pierdut un golden pt ca am ramas fara sageti..

tot din aceasi cauza nu am mai facut elf, e frustrant sa ai 13 rr , 17k agil si sa nu poti da rr singur(pana nu se rezolva cu sagetile nu se merita elf pe agil)

Guest LUGHY
Posted

stiu ca pe beta nici cu fenrir nu scapai de aceasta problema (poate doar la arcul de 380 sa nu se consume dar nu cred)

Posted

mi se pare ca ultimu arc de la elf are infinity arrowns si nu cred ca mai trb dar ori era aici ori era pe s3...:|

stiu ca pe beta nici cu fenrir nu scapai de aceasta problema (poate doar la arcul de 380 sa nu se consume dar nu cred)

toate arcurile consuma sageti, nu exista infinity arrows

Guest -nFs-ValY
Posted

Am citit pe google ca fernirul opreste consumarea sagetilor .. sau nu am inteles eu bine la ce se referea ? :-?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...