Asrai Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Fiica preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a anunţat, vineri, la sediul de campanie, că a strâns mai mult de 200.000 de semnături, necesare pentru a-şi depune candidatura independentă la alegerile pentru Parlamentul European din luna iunie. "Mă bucur că am reuşit să strângem mai mult de 200.000 de semnături valabile", a anunţat Elena Băsescu, precizând că unele judeţe au strâns şi 15.000 de semnături. Judeţul Covasna a reuşit să strângă 2.000 de semnături, fiind "un real efort". Ea a precizat că la Tribunal va duce aproximativ 220.000 de semnături. Fiica preşedintelui a mai anunţat că va lansa imediat după începerea campaniei un site, un cont bancar, iar resursele financiare le va face publice, conform legii. Elena Băsescu a mai spus că staff-ul de campanie este alcătuit din prieteni, majoritatea din Organizaţia sectorului 1 Bucureşti, de unde provine şi ea. Sursa: mediafax.ro
NoComment Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Daca ajunge asta cu "succesurile" parlamentar european ma duc sa ma arunc in Dunare
[IlluSioN] Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Daca ajunge asta cu "succesurile" parlamentar european ma duc sa ma arunc in Dunare vezi vezi .. sa sar putea sa se indeplineasca
prince VEGETA Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Daca ajunge asta cu "succesurile" parlamentar european ma duc sa ma arunc in Dunare Vom fi 2 #-o Ce sa ii faci daca are ''succesuri''
Anthyc Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Daca ajunge asta cu "succesurile" parlamentar european ma duc sa ma arunc in Dunare succesuri si esece nu o sa ajunga asta in veci, nici nu stie sa vorbeasca
*Diabolik* Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 i-a pus baselu pe aia de la pdl sa stranga semnaturi
jas2jas Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Aha , a dat Traian niste telefoane si prietenii lui i`au pus pe angajati sa semneze !
The^DiamondZ Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Vom fi 2 #-o Ce sa ii faci daca are ''succesuri''+1 ^_^
Guest smiley_real92 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 a strans,si eu mi-am facut niste bani pe urmele ei :> am strans cateva :rofl1:
Denis_Mircea Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Este fata lu' nenea Basexu , cum sa nu stranga ? #-o