mryui Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ai auzit textele pe care le scriuDespre fetele pe care le stiuSi-ai aflat de la altele mai taziu ca sunt pe bune toateAcuma vreau sa intru-n lumea ta, se poate?Ai auzit textele pe care le scriuDespre fetele pe care le stiuSi-ai aflat de la altele mai taziu ca sunt pe bune toateAcuma zi, ce faci, vii mai aproape, stai deoparte?Esti una la un milion, mai sunt doar 22Ca tine-n tara si la meteo zic aia c-o sa plouaMai peste tot mai putin pe strada meaMa-ntreb, n-o fi cumva din cauza ta? Ba da!Dai senzatie de fetita cuminticaDa' esti vulcanica la pat, mi-a soptit o pasaricaSi cica-ti plac baietii rai asa ca mineCare stiu s-aiba grija de-o fetita asa ca tineEsti discreta, distanta, distrugatoareDe la scolari virgini la smecheri cu burta mareFaci lumea-ntreaga sa-ntoarca dupa tine capu'Si sa se uite urat la mine pentru faptu'Ca ti-am dat lumea peste cap cand ti-am intrat in patAveai inima neagra ca noaptea, te-am intepatSi mi-am tras lanterna, inevitabilTe-am dat pe spate cu-al meu stil de copil teribilFete cuminti - asta vor baietii rai, clarBaieti rai - asta vor fetele-n generalS-apoiMi-ai cunoscut prietenii si acuma cica-ti faciCuraj sa-mi zici ca ti se par niste tacanitiDa' ca sa nu... stiu tu, imi spui ca sunt de treabaSunt paranoici cand sunt pe iarbaSi-am intrebat, ai intrebat de mine, anumeCum de-am dat tocmai peste tine dintr-atata lumeDaca ti-as spune ca destinu-i de vina, m-ai crede? No!Sunt angajat la un centru de inchirieri casete videoSi-aveam o zi nasoala cand te-am vazut pasind pe scaraSi-ai scos din buzunar tot soarele de afaraCand mi-ai cerut Orasul IngerilorTi-am spus ca meriti paradisu' si tot sangele lorMi-ai spus ca nu, tu vrei sa-i vezi pesteCateva zeci de ani cu cineva de mana, o fi vorba despreMaximilian - eu zic ca da, ma simti?Asa e de cand lumea, baieti rai...Fete cuminti - asta vor baietii rai, clarBaieti rai - asta vor fetele-n generalTe-am agatat intr-un club Unde ma ducDe obicei cu baietii mei, totu' a inceputCand ochii mei au pus mana pe tineNu era ca-n filme, era mult mai bineAm inceput sa vorbim despre una-altasi nu am realizat cand a zburat noapteaCa am ramas doar noiDar a venit dimineata si ne-a dat afara pe amandoiSi-am pleacat, eu la mine, tu la tineNu-mi convine, ce sa fac sa te vad, nu ma pot abtineAsa ca te-am sunat, tu mi-ai spus undeEram la tine jos, urc in cateva secundeAm continuat de discutatCa tu nu esti genu' "prima noapte-n pat"Si mi-ai spus treaba asta inca de la inceputCand ne-am cunoscut si mi-a placut multFete cuminti - asta vor baietii rai, clarBaieti ra? - asta vor fetele-n general :nanana:
mryui Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Pizda la Volan Cu bermudele pe mine, un tricou si sapca-ntoarsă Mă găsesti cu ai mei in centru dacă nu-s acasă Sunt la, cum zicem noi, birou, când trece o super pizdă C-o super masina toţi suntem ceva de genul "wow!" Pizdă la volan, fraţilor atentie! Unii cu gândul la pizdă, altii la servo-directie Eu cu gândul că se-opreste, mă pofteste, haide intri? Tu cu gândul la motoru-n x cilindri Si-n timp ce tu-ti faci calcule, eu sunt dintr-un pas acolo Salut, sunt Maximilian, que pasa soro? Frumusică, bună rău, chiar tare Masina asta-i una din armele tale Că eu de-abia acum mă-nţep de ce o calci asa de-ncet Să moară de ciudă fraierii care fac break E, calc-o, cum apare, 40 P***a asta-mi zice să trăiesc momentul Că nu mai prind altu-n veci Mă gândesc că s-ar putea s-aibă dreptate, asa că-i zic Trage dreapta să-ti fac plinul dacă mă-ntelegi După care dăm o tură prin cartier să creadă lumea Că mi-am luat masină cu tot cu şofer Si ce masina [mamă!] si ce sofer [mamă!] Cred că visez cineva să-mi dea o palmă Ăla care-a dat să facă rost de iarba acuma, yo Tocmai găsisem o grămadă la ea-n torpedo 2x Refren: Tot respectul de la băietii de pe centru Pentru pizdele care si-au luat carnetul Înc-odată [wow] de la noi de la birou Pentru pizdele care-au primit masina cadou Grasu XXL: Tre` să recunosc, nu încape îndoială C-ar fi mult mai tare dacă ar conduce goală Nu e vreo nasoală, dar nici nu-i Ana Lesko Crezi c-o afectează dacă fluieri când o vezi c-o Tovarăsa ei la plimbare, în oras, în loc de bassi Are trusa de machiaj, în portbagaj, cutiuta cu pastile Că pizdele de la volan stiu să se simtă bine 206 numărul Peugeot e marca, Masină pentru pizde care poartă tanga Eu sunt pieton, am un cric în buzunar Astept sa facă-o pană si-o salvez iar Sunt cu Maximilian si-avem gura căscată Si-am rămas asa pân` a mai trecut odată Dar de data asta a oprit la stop Ce noroc, săru-mâna, n- n-avem si noi loc? Na că s-a speriat si-a plecat direct în tromba Ce bombă, deja masinile cu pizdă-n ele sunt la modă Neagoe Voievod 7, B6, e adresa mea Te-astept la spălat vase Sunt terorist, extremist, burlac convins, Dar cu ea m-as lua un pic, dar doar cu becu` aprins Am zis: ce-i mai pizdă decât o pizdă la volan? Patru pizde, într-o pizdă de mertzan 2x Refren: Tot respectul de la băietii de pe centru Pentru pizdele care si-au luat carnetul Înc-odată [wow] de la noi de la birou Pentru pizdele care-au primit mas?na cadou
mryui Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 cum apare monstruuuuuuuuu :DMAGE: cum dai din gaoaza devil :pottytrain2: