born2be1 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Sunt primul neatza :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Danutza_26 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dana tu cand intri totusi? nu stiu mama :) momentan imi toc creierii cu niste probleme de mate bine ca are cine ma ajuta :X ai facut cozonac ? :))
Guest zangadelina Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Neata!Sa aveti parte de cele mai deosebite sarbatori!Danuta, tu nu ai vacanta?Relax! :-j
Danutza_26 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 e vacantza da.....LIIS(liceul de informatica Iasi) nu ma lasa sa traiesc :))
Ganditza Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Paste fericit ! tuturorsa a veti parte de o primavara frumoasa, ganduri luminoase, si tot binele din lume vi-l doresc ;;) haideti la biserica!, eu am fugit, pa pa B)
Danutza_26 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 HRISTOS A INVIAT,dragilor! Paste Fericit alaturi de cei dragi si tot ce va doriti :) Aripi de inger sa va atinga sufletul si sa ia cu el toate supararile,lasand in schimb dragoste,sperantza,sanatate si iubire!Guilda Heart ca saruta :-*
Guest zangadelina Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Salutare!O zi insorita tuturor va doresc!
Guest zangadelina Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Oho si inca cum :P De la 5 sunt treaza...de la 6 am inceput lucrul :) C'est la vie!
Guest zangadelina Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Nu stiu ce sa fac cu jocul...tot nu merge.Mi-e dor de voi! :kiss:
3XTR3M Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ciao dragilor ! Hristos a Inviat !Vedeti ca eu nu prea joc pe S1, iar GM la Teroare este SudenDeath, un baiat de zahar dealtfel.Eu intru numai sa stau nitel la taclale in joc, ca nu mai am putere s-o iau de la capat iar, mai ales ca deja am observat ca multi joaca cu hackuri si inca se fac dupe.Season1 sucks :)
Ganditza Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Ciao dragilor ! Hristos a Inviat !Vedeti ca eu nu prea joc pe S1, iar GM la Teroare este SudenDeath, un baiat de zahar dealtfel.Eu intru numai sa stau nitel la taclale in joc, ca nu mai am putere s-o iau de la capat iar, mai ales ca deja am observat ca multi joaca cu hackuri si inca se fac dupe.Season1 sucks :)buna Tzu :P Adevarat a inviat!cu Suden am vb deja in joc :cool2: ma bucur ca ai aparut si pe aici, pana la urma poate te apuci serios, deocamdata e cam naspha, spoturi in care sa rezistam nu prea... in fine lasa, crestem noi mari :beer: =))
3XTR3M Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Hello Gina,E nasol cu elfa, mi-am facut si eu elf, esti dependent(a) de party la fel ca pe 0.97d, deci nici o imbunatatire fata de celalalt server, asa ca o sa o fac elf pe energy si cine vrea buff, atunci sa ma creasca :)
Ganditza Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Hello Gina,E nasol cu elfa, mi-am facut si eu elf, esti dependent(a) de party la fel ca pe 0.97d, deci nici o imbunatatire fata de celalalt server, asa ca o sa o fac elf pe energy si cine vrea buff, atunci sa ma creasca :)buna alegere :-j eu nu mai am elf, am sm (Gandy) vechea mea dragoste =)) am si elful meu personal pt dat buff: B) , dar joaca altcineva pe Elfisor :bananadance2: