andy92 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 salutare. sunt andy/coisan de pe 97d. ma primesti inapoi in guild, ganditza? ;;)
Ganditza Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 salutare. sunt andy/coisan de pe 97d. ma primesti inapoi in guild, ganditza? ;;)scz, dar nu am jucat vreo 2 zile, da-mi azi un pmneatza all :P
JustMeAdy Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 neatza all :beer: Eee am dar rr in sf si ms celor care mau ajutat :)
born2be1 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 acuma sa te vedem la csFelicitari inca o data pt rr :beer:
Ganditza Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Felicitari Di4me primu bk cu rr din guild!! :beer: :tiphat:
_Deza Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 :right:Dupa ce ca esti ratat,mai ai si gura mare.Ai fost dat afara doar din cauza prostiei tale,te'ai comportat ca un cersetor asta ti'a trebuit.Sper sa nu mai vad vreun comentariu la adresa vreunui membru Sicily.GG Crema btw
banditzel Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Dupa ce ca esti ratat,mai ai si gura mare.Ai fost dat afara doar din cauza prostiei tale,te'ai comportat ca un cersetor asta ti'a trebuit.Sper sa nu mai vad vreun comentariu la adresa vreunui membru Sicily.GG Crema btw :-j Cu ce te-am deranjat eu?de cine te referi chiar nu inteleg...
Cafeniu Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 GG pentru rr die, hai sambata sa spargem niste honey :)) :tiphat: :nanana:
_Deza Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 :-j Cu ce te-am deranjat eu?de cine te referi chiar nu inteleg...Ma deranjezi cand faci niste afirmatii la adresa unor persoane pe care nu cu mult timp in urma le pupai in cur.Iti dai tu seama.
Ganditza Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Dupa ce ca esti ratat,mai ai si gura mare.Ai fost dat afara doar din cauza prostiei tale,te'ai comportat ca un cersetor asta ti'a trebuit.Sper sa nu mai vad vreun comentariu la adresa vreunui membru Sicily.GG Crema btw:-j Cu ce te-am deranjat eu?de cine te referi chiar nu inteleg...Ma deranjezi cand faci niste afirmatii la adresa unor persoane pe care nu cu mult timp in urma le pupai in cur.Iti dai tu seama.daca aveti ceva de rezolvat intre voi mergeti la alta sectiune, deocamdata niciunu nu sunteti in Griffins :naughty: neatza all :nanana:
Ganditza Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 La multi ani! toti cu nume de Constantin si Elena :beer: La multi ani ! Gogu