Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ganditza

Griffins -renaste si pe s1

Recommended Posts

Posted

ms frate :-* hai cu SFANTU 5 .Cn vrea sa se uita la punctu C sa imi zica si mei cum era corec ca sa-mi bag picioru de stiu daca textu ala are vre-un inteles X(

Darya eu vroiam O scrisoare pierduta :| ai avut noroc cu caru

Posted

da misto faza daca dau rol back mai mult de 2 zile inapoi m-am lasat de mu :) nu mai joc pe s1 in veatza mea .....degeaba zic ei ca e una din cele mai bune versiuni dara defat is cele mai nasole date de WEB ZEN moca deoarece nu le-au rezolvat toate bagurile :)) asa ca astept rezultatul :) sa ved ce fac cu sv asta :)

Posted

da misto faza daca dau rol back mai mult de 2 zile inapoi m-am lasat de mu :) nu mai joc pe s1 in veatza mea .....degeaba zic ei ca e una din cele mai bune versiuni dara defat is cele mai nasole date de WEB ZEN moca deoarece nu le-au rezolvat toate bagurile :)) asa ca astept rezultatul :) sa ved ce fac cu sv asta :)

=))

hai ma :nanana:

Posted

plus ca ma imbolnavii si am stat acasa ....ca doar nu imi da patronu bani fara numar ca la lautari :crazy:

acu pun mana de la mana ca sa facem mai multe maini cu Vio sa luam un pachet de tigari ca in rate cica nu se da :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...