Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunny

Anunțuri importante

Recommended Posts

Deoarece suntem la inceput, avem cateva lucruri de spus. Dorim ca sectiunea Guilds sa nu mai fie doar un loc de spam, in orice topic anume. Topicul sa reprezinte guilda si viceversa. Topicul unei guilde va fi inchis in urmatoarele conditii:

- Mai exista inca un topic pentru aceeasi guilda.
- Nu mai exista guilda in joc.
- Membrii\userii guildei fac referire la staff-ul linkmania in mod negativ, in plus de asta vor fii si sanctionati, conform regulamentului de catre un moderator.

Topicul unei guilde se va redeschide, evident, daca guilda se va reface, si va fii si prospera si de lunga durata.

Link to comment
Share on other sites

Update

Orice persoana straina neinvitata in topicul unei guilde cu motiv de cearta, va primi suspend, indiferent de felul cum discuta. Nu ne intereseaza cu ce motiv ati venit sa postati; atata timp cat o faceti fara a starni cearta, totul e in regula. Vedeti-va de topicurile voastre, si cand spun asta nici in topicurile voastre sa nu (mai) faceti acuze la adresa altor useri dusmani de-ai vostri.

Incalcarea repetitiva a acestor reguli duce la inchiderea topicului pe o perioada nedeterminata. (evident a persoanelor care au inceput cearta, sau chiar a ambelor tabere)

Fiecare topic are dreptul la 3 avertismente. La al 3-lea atins, adio topic. Nu se va mai merge pe premiza "daca a injurat un membru, trebuie sa suferim toti?", da suferiti toti, e membru vostru, voi stiti ce recrutati. Avertismentele vor fi notate aici.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...