Guest bogdan87 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ma, dunbo / dumbo, cum naibii aveai, era char-ul tau sau nu? Nu o mai da la intors ca juca altcineva si alte chestii. Stiu foarte bine cand jucam pe 97d pe char-urile bunnyx / FREEMANsm / alexutzu18 cu cine si cum ma racaiam in joc.Ma, papagalule, tu iar cauti anturaj? Hai sictir de javra. In ochi te scuip daca te vad, ma. Asa se face jigodiilor. Pe pm nu stii sa raspunzi, faci ca tampitul circ pe global.Mars, ca am o sila cand te vad de imi vine sa te vomit. Cata scarba poti tu sa-mi provoci nu a reusit niciodata cineva performanta asta.doamna lexa te rog nu poci topicu omului daca gandirea ta e scazut asta e dar inceteaza cu jicnirile :-j si sila de ce ai avea u de mn?ca am iesit din guilda de la voi? :-j muriti de ciuda :bananadance2: sc baieti ca ma cert aici :cool2:
_Lexa_ Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 doamna lexa te rog nu poci topicu omului daca gandirea ta e scazut asta e dar inceteaza cu jicnirile :-j si sila de ce ai avea u de mn?ca am iesit din guilda de la voi? :-j muriti de ciuda :bananadance2: sc baieti ca ma cert aici :cool2:Mars, jegule. De la inceput eram sigura ca o sa faci prostii pentru ca asa ai facut si inainte in HH si Griffins.Ce mielusel erai, taceai, ca erai mic si trebuia sa te creasca. Tare proasta am fost ca am tacut atunci ca, deh, castle siege dom`le.Potai ca tine nu trebuiesc tinute la casa omului. Ia otrava ca ti-e mai bine, de fapt ne e mai bine.
tr4nce Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Mars, jegule. De la inceput eram sigura ca o sa faci prostii pentru ca asa ai facut si inainte in HH si Griffins.Ce mielusel erai, taceai, ca erai mic si trebuia sa te creasca. Tare proasta am fost ca am tacut atunci ca, deh, castle siege dom`le.Potai ca tine nu trebuiesc tinute la casa omului. Ia otrava ca ti-e mai bine, de fapt ne e mai bine. :kar:
|boom| Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ma, dunbo / dumbo, cum naibii aveai, era char-ul tau sau nu? Nu o mai da la intors ca juca altcineva si alte chestii. Stiu foarte bine cand jucam pe 97d pe char-urile bunnyx / FREEMANsm / alexutzu18 cu cine si cum ma racaiam in joc.Ma, papagalule, tu iar cauti anturaj? Hai sictir de javra. In ochi te scuip daca te vad, ma. Asa se face jigodiilor. Pe pm nu stii sa raspunzi, faci ca tampitul circ pe global.Mars, ca am o sila cand te vad de imi vine sa te vomit. Cata scarba poti tu sa-mi provoci nu a reusit niciodata cineva performanta asta.chiar e necesar? :) pe dumbo asta cu care te certi tu aici nu-l cunosti. a jucat prea putin ca sa zici ca ai avut vreo tangenta cu el. tu te-ai certat cu unu dintre ceilalti 2 tipi care au mai jucat pe cont. unul din ei e fratele lui Glorious si e de la mine din oras ca si cel care posteaza de pe userul tr4nce, iar celalalt este un personaj cu care n-am avut tangente deloc. so.. sunt 3 personaje care au jucat pe dumbo. nu te certi cu persoana care trebuie :P@hai neatza
Guest bogdan87 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Mars, jegule. De la inceput eram sigura ca o sa faci prostii pentru ca asa ai facut si inainte in HH si Griffins.Ce mielusel erai, taceai, ca erai mic si trebuia sa te creasca. Tare proasta am fost ca am tacut atunci ca, deh, castle siege dom`le.Potai ca tine nu trebuiesc tinute la casa omului. Ia otrava ca ti-e mai bine, de fapt ne e mai bine. #-o ai stat u on pt mn?am crescut pe burta measi ca sa stii cand am venit eu in sicily am schimbat guildadar voi oameni caposi si prosti va-ti batut jochai gata ca facem prea mult spam lu boom si ne bate :-j
Guest ce_bun_sunt Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 lexa daca chiar esti fata ... e cam grav la ce limbaj folosesti :)si tiganii vorbesc mai frumos.
Guest catalanu Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 lexa poate ai trb si te retine ceva ca si pe 97 gura e de tn.
Guest mariusgl Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 ciobica taci draq :)) :)) stie lexa ce zice.Cu miloaga esti de cand te stiu (97d) si ai continuat si pe s1.Nici sa postezi pe forum nu stiai....ziceai ca ai filtru :)) ntz la lume :beer:
|boom| Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 salut. lasati scandalul, sau daca vreti sa continuati, faceti-o in alt topic :D
Guest bogdan87 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 ciobica taci draq :)) :)) stie lexa ce zice.Cu miloaga esti de cand te stiu (97d) si ai continuat si pe s1.Nici sa postezi pe forum nu stiai....ziceai ca ai filtru :)) ntz la lume :beer: :-j da kinule u mai invatat fara tn eram mortcat de praf ai ajuns mah :-j PS:numai dati replay degeabaSPAM :crazy:
|boom| Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 salut. lasati scandalul, sau daca vreti sa continuati, faceti-o in alt topic :Dsale dan vivi here cf uratghine sanatos :D:nanana: hello all:Dbuna
Guest mariusgl Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 :-j da kinule u mai invatat fara tn eram mortcat de praf ai ajuns mah :-j PS:numai dati replay degeabaSPAM :crazy:copil crescut cu lapte de cuc #-o dute si stai izolat de restul lumii ne-ai face un bine tuturor :bananadance2: scz dan :D acum spam :beer:
Lancelot Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Lexa pauza o luna ..vad ca limbajul ti-l pastrezi la cote elevate :)Nu prea inteleg ce legatura aveti cu topicul asta dar ma rog...
Guest bogdan87 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 copil crescut cu lapte de cuc #-o dute si stai izolat de restul lumii ne-ai face un bine tuturor :bananadance2: scz dan :D acum spam :beer:ce ma distrez :-j si distractie si spam bun asa :bananadance2: :))
|boom| Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 am si eu loc dan la u in guild:Dte iau ma drace, numa sa joci calumea. daca nu iti dau pk :))
Dumnezeu Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 te iau ma drace, numa sa joci calumea. daca nu iti dau pk :))zi si cate porti pe zi poate se razgandeste :P :tiphat:
Guest catalanu Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 da drace zoc am dat rr pe sm am 7 joc dar fi on :bananadance2:
tr4nce Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Lexa pauza o luna ..vad ca limbajul ti-l pastrezi la cote elevate :)Nu prea inteleg ce legatura aveti cu topicul asta dar ma rog...GG Lance :bananadance2: Lexa :comp1: :rofl2: