tr4nce Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 nu iese bine combinatia si intra in panica =))nici gand...hai pe mess
tr4nce Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 nop. :))dane...cine e lixandra asta? se comporta ca si cum m ar cunoaste :rofl2:
tr4nce Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 e Asrai in game mi se paresa fie sanatoasa :) si flo..asa :rofl2:
_Lexa_ Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 liposuctie :rofl2: nu cred ca ma cunosti tu pe mine de pe 97d ;) sau cine stie ce mai fumezi si tu :-j oricum...ideea e ca furi curent :DP.S. ce dume de c4c4t ai in tine :rofl2:Credeam ca odata cu trecerea timpului jumatatea de neuron o sa se intregeasca. Dar, m-am inselat :(.Te cunosc destul de bine, mai ales cand faceai pe pokemonul si dadeai ms sa te bagi in carapace. Mama, da` ce papagal aveai cand dadeai ms... Polly e pui pe langa tine.
tr4nce Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Credeam ca odata cu trecerea timpului jumatatea de neuron o sa se intregeasca. Dar, m-am inselat :(.Te cunosc destul de bine, mai ales cand faceai pe pokemonul si dadeai ms sa te bagi in carapace. Mama, da` ce papagal aveai cand dadeai ms... Polly e pui pe langa tine.eu cred ca tu ai baut apa la caini si ma confunzi cu jumbo :rofl2: chiar nu te auzi ce dume ai in tine? hai te rog ai grija de copilasu tau si lasa jocurile...ce educatie primeste copilul daca tu esti disperata dupa jocu asta? :| sincer...am plecat la alimentara...ma gasesti la raftu cu OO :rofl2:
Guest mariusgl Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 lexo da u te certi cu toata lumea sau mi se pare mie? :))nu-i sta bn unei fete :) (daca esti) :))
tr4nce Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 lexo da u te certi cu toata lumea sau mi se pare mie? :))nu-i sta bn unei fete :) (daca esti) :))e nebuna ma :) cica ma cunoaste :))
Guest mariusgl Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 e nebuna ma :) cica ma cunoaste :))poi i l-ai aratat pe dumbo de il cun? :)) :))
_Lexa_ Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 eu cred ca tu ai baut apa la caini si ma confunzi cu jumbo :rofl2: chiar nu te auzi ce dume ai in tine? hai te rog ai grija de copilasu tau si lasa jocurile...ce educatie primeste copilul daca tu esti disperata dupa jocu asta? :| sincer...am plecat la alimentara...ma gasesti la raftu cu OO :rofl2:http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...39&hl=dumboPacat ca nu mai merg print-urile, ca vedeai sm-ul pe care se pare ca l-ai uitat.
tr4nce Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...39&hl=dumboPacat ca nu mai merg print-urile, ca vedeai sm-ul pe care se pare ca l-ai uitat.atunci m am lasat de mu colega...nu ma mai freca la cap ca ma cunosti ca nu ma cunosti...daca tot stii atatea despre mine nu mi zici si cu cine ma insor? :-jsimplu sa dai search pe forum nu? si nu inteleg cand ai stat tu de vorba cu mine? am vb o data in kalima 7 daca ti mai aduci aminte cand jucam pe Scofield :| dar nu mi aduc aminte sa ma milogesc de careva sa ma creasca. poate stii tu :-jP.S. atunci jucam si pe DanY si nu era nevoie sa dau ms ca sa ma dau zmeu :D
_Lexa_ Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 atunci m am lasat de mu colega...nu ma mai freca la cap ca ma cunosti ca nu ma cunosti...daca tot stii atatea despre mine nu mi zici si cu cine ma insor? :-jsimplu sa dai search pe forum nu? si nu inteleg cand ai stat tu de vorba cu mine? am vb o data in kalima 7 daca ti mai aduci aminte cand jucam pe Scofield :| dar nu mi aduc aminte sa ma milogesc de careva sa ma creasca. poate stii tu :-jP.S. atunci jucam si pe DanY si nu era nevoie sa dau ms ca sa ma dau zmeu :DCat am jucat pe bunnyx, cap de pluta. Si pe FREEMANsm, si pe alexutzu18. Daca ai memorie de gaina nu e vina mea.
tr4nce Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Cat am jucat pe bunnyx, cap de pluta. Si pe FREEMANsm, si pe alexutzu18. Daca ai memorie de gaina nu e vina mea.uhum...bine. in joc te stiam doar de Asrai. iti zic eu ca ma incurci cu altii care au jucat pe dunbo :D
Guest bogdan87 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Credeam ca odata cu trecerea timpului jumatatea de neuron o sa se intregeasca. Dar, m-am inselat :(.Te cunosc destul de bine, mai ales cand faceai pe pokemonul si dadeai ms sa te bagi in carapace. Mama, da` ce papagal aveai cand dadeai ms... Polly e pui pe langa tine.u in loc sa iti cresti copilasu alau stai si iti pierzi timpu sa te certi cu toata lumea :-j la varsta ta aveam pretentii :D
_Lexa_ Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 uhum...bine. in joc te stiam doar de Asrai. iti zic eu ca ma incurci cu altii care au jucat pe dunbo :DMa, dunbo / dumbo, cum naibii aveai, era char-ul tau sau nu? Nu o mai da la intors ca juca altcineva si alte chestii. Stiu foarte bine cand jucam pe 97d pe char-urile bunnyx / FREEMANsm / alexutzu18 cu cine si cum ma racaiam in joc.u in loc sa iti cresti copilasu alau stai si iti pierzi timpu sa te certi cu toata lumea :-j la varsta ta aveam pretentii :DMa, papagalule, tu iar cauti anturaj? Hai sictir de javra. In ochi te scuip daca te vad, ma. Asa se face jigodiilor. Pe pm nu stii sa raspunzi, faci ca tampitul circ pe global.Mars, ca am o sila cand te vad de imi vine sa te vomit. Cata scarba poti tu sa-mi provoci nu a reusit niciodata cineva performanta asta.