Jump to content
Asrai

Un proiect de lege obligă femeile afgane să facă sex cu soţii lor

Recommended Posts

Posted

Un proiect de lege afgan care le interzice femeilor să refuze să întreţină raporturi sexuale cu soţii lor a provocat indignarea clasei politice canadiene, iar premierul Stephen Harper s-a declarat "profund îngrijorat" şi a precizat că textul contravine misiunii Canadei în Afganistan, transmite AFP.

Textul legislativ, intitulat "Noua lege pentru familia afgană", le interzice femeilor, printre altele, să părăsească domiciliul familial fără acordul soţilor lor, relatează presa canadiană, adăugând că biroul preşedintelui afgan Hamid Karzai a refuzat să comenteze documentul.

Textul "contravine misiunii noastre din Afganistan", a declarat pentru postul public de radio CBC Harper, care se află în prezent la Londra, unde participă la summitul G20. "Suntem profund îngrijoraţi de (proiectul de lege - n.red.) şi cred că nu ar trebui să fim singurii", a adăugat premierul, adăugând că drepturile femeilor reprezintă "un element important al angajamentului internaţional din Afganistan".

Acest proiect de lege a alimentat dezbaterile de miercuri din Camera Comunelor din Canada, unde mai mulţi deputaţi din opoziţie au interpelat guvernul conservator cu privire la acest subiect.

"Această lege le dă bărbaţilor toate drepturile cu privire la păstrarea copiilor, divorţ sau moştenire. Şi permite violul. (...) Cum poate Guvernul să spună că soldaţii noştri au murit pentru a apăra drepturile femeilor, când Hamid Karzai propune spre adoptare această lege?", a întrebat Jack Layton, liderul Noului Partid Democrat (NPD, de stânga).

Ottawa est "foarte explicită" cu privire la acest subiect şi îi cere Guvernului afgan "să-şi respecte obligaţiile", a răspuns ministrul canadian al comerţului, Stockwell Day.

"Toţi aliaţii NATO" trebuie să-i transmită "clar" preşedintelui Karzai opoziţia lor faţă de proiectul de lege, a declarat ministrul canadian al apărării, Peter McKay.

Sursa: bihon.ro

Posted

Tot ce am zis despre musulmani este adevarat.Sa vad ce mai zic arabii asta de pe forum acum.

"Această lege le dă bărbaţilor toate drepturile cu privire la păstrarea copiilor, divorţ sau moştenire. Şi permite violul.

Posted

- Nevasta! Treci la "aparat"!

- Da stapane!

=))

=)) lol frate sa sti...

"Această lege le dă bărbaţilor toate drepturile cu privire la păstrarea copiilor, divorţ sau moştenire. Şi permite violul.

trist dar asa e... o s apoti viola nevasta si sa nu poata face nimik.

Guest Arabia^Style
Posted

Tot ce am zis despre musulmani este adevarat.Sa vad ce mai zic arabii asta de pe forum acum.

bey dupa cum vb imi dau seama ca n-ai nici o treaba...dc ii bagi pe toti musulmanii?e vorba de AFGANISTAN ca vad ca esti batut in cap...daca acolo a scos acel presedinte nebun legea aia inseamna ca in toate tarile arabe e asa ma?si in tarile arabe sunt crestini etc...un exemplu,daca presedintele Italiei sau al oricarei tari in care sunt crestini scoate o lege mai ''proasta'' ca a presedintelui din Afganistan inseamna ca toti crestinii sunt la fel?mai lasa-ma drq cu astea ca deja incepi sa ma enervezi :blink:

si app crezi ca sunt de acord cu legea scoasa de presedintele Afganistanului?tin sa te informez si sa sp ca o prostie mai mare ca legea asta nu aveam cum sa vad si te asigur ca arabii n-ar fii de acord...

Posted

bey dupa cum vb imi dau seama ca n-ai nici o treaba...dc ii bagi pe toti musulmanii?e vorba de AFGANISTAN ca vad ca esti batut in cap...daca acolo a scos acel presedinte nebun legea aia inseamna ca in toate tarile arabe e asa ma?si in tarile arabe sunt crestini etc...un exemplu,daca presedintele Italiei sau al oricarei tari in care sunt crestini scoate o lege mai ''proasta'' ca a presedintelui din Afganistan inseamna ca toti crestinii sunt la fel?mai lasa-ma drq cu astea ca deja incepi sa ma enervezi :blink:

si app crezi ca sunt de acord cu legea scoasa de presedintele Afganistanului?tin sa te informez si sa sp ca o prostie mai mare ca legea asta nu aveam cum sa vad si te asigur ca arabii n-ar fii de acord...

In Iran , Irak , Afganistan se permite violul. Daca toti arabii nu sunt la fel cei "civilizati" ar trebui sa protesteze, dar nu se intampla asa ceva.

Posted

In Iran , Irak , Afganistan se permite violul. Daca toti arabii nu sunt la fel cei "civilizati" ar trebui sa protesteze, dar nu se intampla asa ceva.

pt ce sa protestez?e la mine in tara legea asta?daca sunt din alta tara n-am nici un drept sa protestez...ti-am mai zis e cea mai proasta lege pe care am vazut-o pana acum si putin ma int pt ca nu e la mine in tara,n-am dc sa ma bag...si nu te mai referii la toti arabii...poti sa zici tara aceea...

Posted

degeaba va dati mari si tari si foarte civilizati - toti suntem o apa si un pamant, la fel de primitivi in gandire si actiune. Dovada ca unii oameni mai dau legi potrivit carora femeia iese din casa doar cu acordul sotului.

Si in restul familiilor arabe cate abuzuri sunt? Cred k tot cam la fel ca si la cele albe sau galbene. Toti sunt sariti dp fix si obsedati, degeaba va tot disculpati, caci va afundati mai rau. Daca in unele tari femeia e considerata de aceeasi valoare cu o camila, asta nu inseamna ca in alte parti femeile nu sunt violate si batute si apoi omorate pt amuzament. Rasa umana e scarboasa si bolnava psihic.

Guest Arabia^Style
Posted

degeaba va dati mari si tari si foarte civilizati - toti suntem o apa si un pamant, la fel de primitivi in gandire si actiune. Dovada ca unii oameni mai dau legi potrivit carora femeia iese din casa doar cu acordul sotului.

Si in restul familiilor arabe cate abuzuri sunt? Cred k tot cam la fel ca si la cele albe sau galbene. Toti sunt sariti dp fix si obsedati, degeaba va tot disculpati, caci va afundati mai rau. Daca in unele tari femeia e considerata de aceeasi valoare cu o camila, asta nu inseamna ca in alte parti femeile nu sunt violate si batute si apoi omorate pt amuzament. Rasa umana e scarboasa si bolnava psihic.

eu in locu' tau n-as vorbi sincer,uita-te la Rom si dupa aia sa te iei de alte tari desteptule,daca stau si ma gandesc in Rom sunt facute mai rau ca in orice tara europeana si araba...deja ma contrazic degeaba ca oricum nu aveti nici o treaba...uitati-va la filme d-astea in continuare si sa crede-ti orice ca ajungeti departe :))

Posted

In Iran , Irak , Afganistan se permite violul.

Amice esti dus cu capul rau de tot.

Si apropos... esti mai fanatic decat 99% dintre musulmani.

Iti pot spune ca da, in Iran se permite violul... DAR SE PEDEPSESTE CU MOARTEA.

Pentru ca, tot in Iran, intretinerea de relatii sexuale in afara casatoriei se pedepseste, de asemenea, cu moartea. Iar violul, in tarile musulmane nu poate fi decat in afara casatoriei...

Posted

Se permite dar se pedepseste?:))) De ce se mai permite daca se pedepseste?:)) Cand vrei sa spui ceva sa te inregistrezi

Posted

ce ma ? :))

legea asta e pentru cei carora le place riscul ? :blink:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...