Dani Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Vedem tot mai mult la televizor persoane invalide care n-au avut pana acum cum ocazia sa-si etaleze talentul si sa se distreze ca niste persoane normale. Ei bine, GlideCycle este o bicicleta facuta special pentru ei si ii ajuta sa-si satisfaca unele dintre placerile pe care nu le puteau pana acuma. Nu-i asa ca este extraordinar? Felicitarile mele inventatorului. Filmulet
Luci Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Nusht ce vi-se pare voua asa de tare , mie mi s-a intors stomacul pe dos cand am vazut cum ii stau picioarele omului ala <_<
banditzel Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Nusht ce vi-se pare voua asa de tare , mie mi s-a intors stomacul pe dos cand am vazut cum ii stau picioarele omului ala <_<exact ...dar asta este o sansa pentru ei ZBK...orice ar fi...ei tot vor fi priviti de lume urat...
The DeaD HelL Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 e chiar interesanta bicicleta..nu mai necesita pedale doar dai din picioare.. :) good for them!
Luci Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 exact ...dar asta este o sansa pentru ei ZBK...orice ar fi...ei tot vor fi priviti de lume urat...dar eu nu ma uit urat la un om cu deficiente ca cel de mai sus...ma uit urat la el cand sta cu picoarele spanzurate ...
spauny Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 familia flinstone.dar ce te faci cu o astfel de bicicleta la deal ?
jas2jas Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 familia flinstone.dar ce te faci cu o astfel de bicicleta la deal ?daca esti paralizat nu mai conteaza :crybaby: