Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Anunt

Recommended Posts

Guest Garofitza
Posted

nu se poate ... :(((((((

Guest alexxx_shef
Posted

ce glume proaste:))

Guest djdaff
Posted

deschideti luncher`ul...sa vedeti k nu mai scrie "acesta este un sv de teste...."

Posted

Echipa LinkMania va multumeste pentru rabdarea avuta si va anunta lansarea oficiala a noului server de MU avand implementata versiunea S1

intreb adminii : Apare patch nou ?

Posted
csaky, AyR0H, Mariy, Tykos, [K&P]Ghost_Face, Ign0re, Gabetzu, moonwatcher, tzackel, djdaff, Garofitza, [teposu], angelwings, Dumas92, Alex86, vdragosh, mYrE, Hu1k, RamonaMG, bobby9635, Smokie, ardee, cgd1982, Zytahar, LadyGaGa, Leather, Excesiv*, PyRRo, WolfGaby, Ma[R]iO, Exe.cutor, p4nter4, turcanu2, bendutzu
Ce multi on suntem :)):)) restu sunt afk dau rr =))=))
Guest LadyGaGa
Posted

Dar dati draga cu ochiu pe la status sa vedeti daca mai este ceva

E adevarat eu contul pe care aveam caracterul mare l-am activat acum din nou. am avut timp sa imi fac cont da acuma nu mai apare next sa mai fac vreo 10 conturi

Guest LeonardSM
Posted

Si cand se va deschide oficialu :D marfa cand imi expira ss sa dat rr :hair:

Posted

So :) azi cu ocazia sfantului 1 Aprilie Echipa LinkMania va anunta incetarea perioadei de teste la noul server de MU si lansarea sa oficiala.

Va uram distractie placuta si sper sa nu ne dati prilejul de a aplica prea multe suspenduri.

Play nice !

e pacaleala de 1 aprilie :)) ca e prea zambaretz Lancelot :)

(cumpar hyon set) :D

Guest Garofitza
Posted

lancelot azi se mai da drumu la srv? daca da cam cat dureaza aproximativ? Multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...