banditzel Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Doamne ce femeie , cand vomita face desert in casa=)) :rofl1: mda...cum adica sanatos...cand se aud nuj cate boli ...pietre/nisip la rinichi sau things.. ?
pogo_mg Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 desi nu pot sa cred tot ce scrie despre femeile astea, mi-am amintit ca Napoleon Bonaparte a primit, in perioada in care era prizonier pe insula Sf.Elena, in fiecare zi cate o doza de arsenic(otrava mortala) in portie progresiva, din ce in ce mai mare, astfel incat putea lua zilnic o doza mortala pentru un om obisnuit. Posibil in mod asemanator sa fi facut ciudatele astea care mananca nisip...
Phyxyon Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 IS CURIOS CAND ESA LA BAIE , SI FACE NEVOILE CEOR ESI? face castele de nisip )
Komisaru Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 ce va tot mirati?Copii cand sunt mici mananca kkt.
Roxelly Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 nu stiu de ce vi se pare ca e pacaleala sau absurd..cei care mananca cioburi si metale si pe care i-am vazut in direct la tv..si nici nu au dinti de fier, ei cum mai sunt? ei ce stomac au? corpu uman e ciudat, nu trebuie subestimat :Psa inteleg ca astia cand ies la toaleta, scot direct avioane si pahare
-clao- Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Chiar nu stiu nici eu personal ce sa cred , insa faza ciudata este ca femeie aceasta mananca de ani buni nisip ... Culmea este ca de ani buni se hraneste zilnic pe langa mancare , shi practic nu are nici o boala , ba din contra doctorii nu reusesc sa afle de unde starea ei de sanatate este asa de buna ! Va doresc o zi buna !
sicilianu Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Mai ia si o cana de apa si una de ciment si in 10 ani isi ridica casa de beton