Jump to content
lixandra

Divorţ după un "google search"

Recommended Posts

Posted

O americancă a divorţat după ce a văzut pe Google imagini cu maşina soţului ei, parcată în faţa casei altei femei. Bărbatul şi-a minţit soţia că pleacă în delegaţie, iar aceasta i-a zarit maşina pe internet în faţa casei unei prietene.

"Nu este primul caz de acest gen. Un alt coleg mi-a spus de un caz similar. Se pare că infidelitatea oamenilor este detectată pe internet foarte rapid", a spus avocatul femeii, Mark Stephens, pentru The Sun.

El se aşteaptă ca soţul clientei sale să ceară daune pentru invadarea intimităţii, ruperea căsniciei şi daune morale pentru postarea imaginilor adulterului pe Internet.

Imaginile surprinse de femeia înşelată fac parte din proiectul Street View, de a transmite în direct, pe Internet, cadre dintr-o intersecţie mare a Londrei.

Încă de la lansarea acestui proiect, pe 20 martie, autorităţile au primit mai multe plângeri din partea trecătorilor care au acuzat lipsa de intimitate în spaţiul public.

Google a retras unele imagini surprinse, inclusiv cele în care un poliţist fuma o ţigară într-un loc în care fumatul este interzis, sau un bărbat care iese în fuga, pentru a nu fi recunoscut, dintr-un sex shop.

Sursa: bihon.ro

Posted

=))

Ce-ti mai place spam-ul,noroc ca esti tovaras cu Lance #-o

ON:eu nu prea inteleg cum a putut vedea ea exact numarul la masina,pt ca din satelit te uiti perpendicular pe placuta de inmatriculare,e cam ciudat :blink:

Posted

ON:eu nu prea inteleg cum a putut vedea ea exact numarul la masina,pt ca din satelit te uiti perpendicular pe placuta de inmatriculare,e cam ciudat :blink:

"Street View" - camere amplasate strategic, in intersectii, pentru a filma activitatea rutiera, in principiu. Ca mai prinde si casele in vizor... asta e alta parte.

Acest serviciu era disponibil cetatenilor. Mi se pare ca avem si noi asa ceva.

Posted

"Street View" - camere amplasate strategic, in intersectii, pentru a filma activitatea rutiera, in principiu. Ca mai prinde si casele in vizor... asta e alta parte.

Acest serviciu era disponibil cetatenilor. Mi se pare ca avem si noi asa ceva.

la noi abia se vad strazile din satelitul lor

Posted

' date='Apr 1 2009, 14:39' post='3658296']

la noi abia se vad strazile din satelitul lor

Nu e vorba de satelit in mod direct. Logic ca si satelitul e o parte componenta in transmiterea informatiilor, a pozelor, dar imaginile vazute de sotie au fost preluate de la CAMERE DE FILMAT aflate in INTERSECTII, cetatenii avand acces la ele.

Posted

a da? asa stau lucrurile pe marea comunitate? pile si prietenii? super tare. daca e adevarat si daca nu a luat warn, felicit pe Lance. asadar si prin urmare imi permit si eu un spam :-?? nu e nici o problema Lance nu? defapt mai bine zis..crisspro ;) ce ziceai tu ca nu e voie reply cu un emoticon ;;) de acum dnd pls. se pare ca aplicati regulamentul dupa pile si e cam rusinica pt unii din voi

Posted

a da? asa stau lucrurile pe marea comunitate? pile si prietenii? super tare. daca e adevarat si daca nu a luat warn, felicit pe Lance. asadar si prin urmare imi permit si eu un spam :-?? nu e nici o problema Lance nu? defapt mai bine zis..crisspro ;) ce ziceai tu ca nu e voie reply cu un emoticon ;;) de acum dnd pls. se pare ca aplicati regulamentul dupa pile si e cam rusinica pt unii din voi

Chiar sunt curios sa vad ce zice Lancelot acum :)

Se pricep astea de la google.

Guest stefteo21
Posted

:))

De unde stia ca e la o femeie acasa? :)) poate era la un prieten

Atunci ar fi fost si mai trist :)) sa fie la un prieten

Guest Shukuchi
Posted

+1 am mai spus si eu asta si am luat suspend mai iau si pe asta si ASTA E , Va urasc !

Guest stefteo21
Posted

+1 am mai spus si eu asta si am luat suspend mai iau si pe asta si ASTA E , Va urasc !

e greu cand suferi...

Vezi ca sunt alte forumuri cu niste comunitati mai bine organizate... mergi acolo

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...