nu ma cunosti Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Preotul satului sucevean Tibeni a impartit enoriasilor, la slujba de duminica, afise prin care il acuza pe un tanar din sat de zoofilie si le cere oamenilor sa nu-l mai primeasca in gospodariile lor, ca "intretine raporturi sexuale cu vacile si oile". Parintele Valentin Puscau spune ca nu e nimic anormal in gestul sau de a-l blama in mod public pe sateanul cu pricina. Fata bisericeasca sustine ca stia de apucaturile barbatului acuzat de zoofilie inca din 1995, cand acesta din urma "i-a stricat vaca". "Acum o luna m-a amenintat ca o sa-mi ia fiica, o va duce la raul Suceava si o ineaca. Sper sa-l interneze intr-un sanatoriu pentru ca altfel nu mai am liniste nici eu si nici familia mea", a precizat preotul. Acesta mai spune ca tanarul cu apucaturi bolnave a fost prins pe un deal, in timp ce-si satisfacea poftele sexuale cu o oaie. Pe de alta parte, mama barbatului acuzat de zoofilie spune ca gestul preotului i-a luat prin surprindere si ca un asemenea om nu mai are ce cauta in casa Domnului. Femeia vrea sa mearga pana in panzele albe pentru ca preotul Puscau sa nu mai ramana la Tibeni. Oamenii sunt avertizati ca, daca il primesc in batatura pe Robu Cornel, acesta le necinsteste animalele Preotul Valentin Puscau s-a saturat de apucaturile necurate ale consateanului si a luat masuri Sursa
[EliTe] Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 le necinsteste animalele :rofl1: :rofl1: ) macar nu violeaza minori si batrani ...
Luci Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Doamne saraca vaca ...^_^...cum ma si o vaca nu e importanta ?ea nu femeie ?:D @un film ceva ? ))
[IlluSioN] Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 daca nu are altceva ce f*** .. incearca si el cu animalele ))
[EliTe] Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ' date='Mar 31 2009, 23:44' post='3657004']daca nu are alceva ce f*** .. incearca si el cu animalele )) and it is free
TITANIC-SM Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 da, preot nebun nai ce sa ceri, dar....nici ala nui departe de el
MurDoc Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 bine ca nu se da la scroafe... ca il mananca alea la cat trebuie sa il tina
Anthyc Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 bine ca nu e zoofil homosexual asa mai pune si el mana pe o tata, 2 .... 6 :rofl2:
The DeaD HelL Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 cred ca ee gelos preotul <_< probabil :> cred ca vaca aia era prima lui nevasta si cum l-a inselat acum omu` e suparat pe zoofil ) saracutu.. :rofl2:
nky* Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 e mai buna vaca... are "balcoane" mai mari :rofl2: :rofl2: O.T.: cat de retardat e omu'... :rofl2: :rofl2:
nu ma cunosti Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 e mai buna vaca... are "balcoane" mai mari vaca ca vaca.. dar cu oaia ce a avut ? si acum rad cand ma uit la articolul asta
Dragos20 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 vaca ca vaca.. dar cu oaia ce a avut ? si acum rad cand ma uit la articolul asta E chiar penibil , asta fac doar ciobani ca nu au femei