Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest moonwatcher

Urgent ! Bug ! caracter trebuie mutat. !

Recommended Posts

Guest moonwatcher
Posted

Buna ziua, numele caracterului este Scar. Locatie:Arena

Descriere bug : Ma plimbam prin Arena, si am iesit din zona cu tarcurile, ajungand undeva sub tarcurile cu rosii, dar pe camp, in afara zidurilor arenei. In momentul in care am ajuns acolo, m-a scos din joc. Am incercat sa intru din nou, si dupa ce dau click pentru a alege pe ce caracter sa intru, daca il selectez pe Scar, imi apare pagina cu Harta MU dupa 1 secunda ma scoate din nou din joc, si tot asa.

Mentionez ca pe alt caracter pot intra fara nici o problema. deci banuiesc ca bugul se intampla doar la acele coord.

Solicit, daca este posibil, mutarea caracterului intr-un oras. Adaug ca statusul personajului meu este "phono"

Sper ca ma puteti ajuta, va multumesc anticipat,

Scar

Posted

Buna ziua, numele caracterului este Scar. Locatie:Arena

Descriere bug : Ma plimbam prin Arena, si am iesit din zona cu tarcurile, ajungand undeva sub tarcurile cu rosii, dar pe camp, in afara zidurilor arenei. In momentul in care am ajuns acolo, m-a scos din joc. Am incercat sa intru din nou, si dupa ce dau click pentru a alege pe ce caracter sa intru, daca il selectez pe Scar, imi apare pagina cu Harta MU dupa 1 secunda ma scoate din nou din joc, si tot asa.

Mentionez ca pe alt caracter pot intra fara nici o problema. deci banuiesc ca bugul se intampla doar la acele coord.

Solicit, daca este posibil, mutarea caracterului intr-un oras. Adaug ca statusul personajului meu este "phono"

Sper ca ma puteti ajuta, va multumesc anticipat,

Scar

Fixed

Guest moonwatcher
Posted

Multumesc, merge bine !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...