Jump to content
LeX LuTHoR

VW face haine din materialul tapiteriei de la Golf

Recommended Posts

Datorită cererii înregistrate de Volkswagen pentru materialul din care este fabricată tapiţeria lui Golf GTI, constructorul german a hotarât să lanseze o gamă de îmbrăcăminte bazată pe acest material.

IPB Image

Volkswagen a anunţat că va lansa o gamă de îmbrăcăminte bazată pe materialul din care este fabricată tapiţeria lui Golf GTI. Acest material este foarte durabil datorită modului în care este cusută ţesătura sa. Această decizie vine în urma cererilor repetate ale fanilor GTI privind achiziţionarea acestui tip de material.

Pe lângă noua gamă de îmbrăcăminte, Volkswagen va oferi acest material şi sub formă brută, pentru a le permite fanilor pasionaţi de bricolaj posibilitatea de a îmbrăca orice doresc în tartan. Oficialii Volkswagen declară că tapiţeria folosită la noul Golf VI GTI este mai moale decât cea folosită la Golf V GTI, motiv pentru care este mai potrivită pentru confecţionarea hainelor. Înainte de folosirea pe un model, tapiţeria trebuie să treacă printr-o serie de teste de durabilitate, motiv pentru care hainele confecţionate din acest material ar putea fi extrem de rezistente.

sursa : libertatea

:blink:

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...