spauny Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 A fost mult prea obosit să facă acest lucru, iar în momentul în care s-a aşezat la volan s-a răsturnat cu tot cu tractor. Bărbatul n-a simţit însă mare lucru pentru că a dormit buştean şi a continuat să sforăie până la uşa spitalului. Bărbatul de 44 de ani a mers, aseară, la birtul din sat, unde a consumat o cantitate destul de mare de alcool. Ameţit bine de aburii lui Bachus, omul de-abia se mai ţinea pe picioare, aşa că s-a gândit să plece acasă cu tractorul său. O manevră greşită a fost, însă, de ajuns. Utilajul agricol s-a rostogolit şi l-a prins dedesubt pe şoferul beat criţă. Bărbatul n-a mai apucat să strige după ajutor, căci oboseala şi-a spus cuvântul. A adormit în mijlocul drumului.Nici măcar poliţiştii nu şi-au permis să deranjeze somnul bărbatului, cu atât mai mult cu cât simfonia a continuat pe patul de spital, acolo unde şoferul a fost dus pentru prelevarea probelor de sânge. Poliţiştii aşteaptă acum rezultatul alcoolemiei pentru a stabili dacă omul poate fi tras la răspundere.sursa cu video :http://www.kanald.ro/dstiri/social/2009-03...de-bautura.htmlyo unu m-am prapadit de ras la vederea stirii :)
NoComment Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 astea sunt urmarile bauturii ... numai niste oameni inconstienti ar putea sa faca asemenea chestii
[IlluSioN] Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 daca bei pana nu mai poti .. la ce drq te mai sui la volan
Bobo Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Mda... alcoolul a ucis multi oameni ... alcoolul + inconstienta.
MIRAje Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 inconstienta totala...cum sa te urci la volan atat de beat
iReaLRauL Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Eu am un prieten ca, cand e beat nu merge cu mai mult de 30,40 km/h. Da omu` asta
Strike^^ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Nu se mai tinea pe picioare si s-a urcat la volan #-o
The DeaD HelL Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 eeeh..asta`i mai smecher..ce VW c trabant ce 4x4 ) direct cu tractoru` )