Jump to content
spauny

Răpus de băutură

Recommended Posts

A fost mult prea obosit să facă acest lucru, iar în momentul în care s-a aşezat la volan s-a răsturnat cu tot cu tractor. Bărbatul n-a simţit însă mare lucru pentru că a dormit buştean şi a continuat să sforăie până la uşa spitalului.

Bărbatul de 44 de ani a mers, aseară, la birtul din sat, unde a consumat o cantitate destul de mare de alcool. Ameţit bine de aburii lui Bachus, omul de-abia se mai ţinea pe picioare, aşa că s-a gândit să plece acasă cu tractorul său. O manevră greşită a fost, însă, de ajuns. Utilajul agricol s-a rostogolit şi l-a prins dedesubt pe şoferul beat criţă. Bărbatul n-a mai apucat să strige după ajutor, căci oboseala şi-a spus cuvântul. A adormit în mijlocul drumului.

Nici măcar poliţiştii nu şi-au permis să deranjeze somnul bărbatului, cu atât mai mult cu cât simfonia a continuat pe patul de spital, acolo unde şoferul a fost dus pentru prelevarea probelor de sânge. Poliţiştii aşteaptă acum rezultatul alcoolemiei pentru a stabili dacă omul poate fi tras la răspundere.

sursa cu video :

http://www.kanald.ro/dstiri/social/2009-03...de-bautura.html

yo unu m-am prapadit de ras la vederea stirii :)

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...