2dor Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 eu imi desenasem http://img516.imageshack.us/img516/4015/photo0041m.jpg pe banca. ne-au schimbat bancile. sunt nefericit ca mi-am pierdut prietenul desenaza altul Cand eramin generala 1 elev a avut poasta inspiratie sa scrie pe usa de la cancelarie "RESTAURANT".A iesit tambalau mare. next time sa scrieti CANTINA la noi sunt banci individuale si putzoii aia mici le schimba mereu . dar cel mai interesant text pe care l-am observat pe una din banci : lesin , nu mai potAna se caca pe ea = ) ) ) ) ) )
andix3x Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Pe usa de la clasa am scris odata 1408 ... iar pe banci diferite expresii : Nu mai veni la scoala fara o perna , ma doare cand te lasi cu capul pe mine lasa`ti ghiozdanul acasa ...se murdareste daca il folosesti nu folosi cartile , se uzeaza .. Pacat ca a trebuit sa le stergem pentru inspectie :( ..
-SomE- Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 #La mine in clasa pe toate bancile se gaseste cate ceva scris sau cate un desen...-cele mai mult sunt injuraturi fie catre profi , fie fata de echipele de fotbal-si desene cat mai variate:)-dupa vacanta o sa pun si pozeee
Komisaru Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Se gasesc multe desene obscene pe banci, banuiesc ca asta te intereseaza iepuras?
bunny Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Se gasesc multe desene obscene pe banci, banuiesc ca asta te intereseaza iepuras?Nu in mod special, poti cenzura.
Black Dragon Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 In clasa a -11-a era o banca in clasa (goala , nu statea nimeni in ea) pe care era semnata toata scoala (yea , peste tot erau numele tuturor elevilor (celor de a 9-a nu prea ; 10->12) ) .pe banca mea erau trupe rock scrise cu marker / corector (not by me :D)
THuG-Radu Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Pe banci la facultate nu mai pot descifra ce scrie ... dar pot in baie http://img245.imageshack.us/my.php?image=imagine027.jpg
The DeaD HelL Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Pe banci la facultate nu mai pot descifra ce scrie ... dar pot in baie http://img245.imageshack.us/my.php?image=imagine027.jpg )) Oh God..Why You`Re So Curious? )
bunny Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 "Aici m-am odihnit impreuna cu finding nemo" )))!!!! cred ca o sa incep sa fac si eu poze, unele sunt mortale rau
Floopy Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Pe banca mea scrie ' FORTZA STEAUA ' si dedesubt ' M**E DINAMO
Guest The_KniveS Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Nu in mod special, poti cenzura.el poate cenzaru dar din pacate u nu poti cenzura :clap:O.T. nu are rost sa zic ce scrie pe bancile din clasa mea, prea multa prostie omeneasca
bunny Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 And your point is...? De ce-ai mai postat atunci daca n-are rost sa zici ce scrie pe bancile din clasa ta? Aveai nevoia sa te afirmi la adresa mea ca nu cenzurez ce? o_O LE: ah, joci mu, e clar.
octavian_tavi_3 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Banca mea e noua si eu nu prea simt nevoia sa o inegresc, dar din tineretea mea si din clatoriiile mele prin alte licee am citit o colectie impresionanta de scrieri pe banca:formule la fizica, chimie si mate; poezi; caricaturi atat ale profilor cat si ale elevilor; povesti de dragoste; si desigur multe prea cunoscutele ID-uri de mess si preferintele fotbalistice.
-SomE- Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 #cam asa arata banca mea mea acuma 2 saptamani Banca mea , dar dupa ce o colega din fata da dat cu gel de curatat , iam facut si ei o bucurie Pupitru ei
Guest The_KniveS Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 And your point is...? De ce-ai mai postat atunci daca n-are rost sa zici ce scrie pe bancile din clasa ta? Aveai nevoia sa te afirmi la adresa mea ca nu cenzurez ce? o_O LE: ah, joci mu, e clar. am postat ca sa iti zic ca tu ar trebui sa fii un exemplu pt ceilalti, nu sa ii inveti la prostii. oh da ai dat edit asta stiu si eu sa fac... Le: who talk about mu ... ON: pe bancile din clasa mea sunt scrie msj de incurajare adresate unor echipe de fotbal :> si unele desene facute din plictiseala :-"
acelasi_bandit Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 pe banca mea scrie A.A.A Bandit #pe banca altuia scrie cris & babi minune...la altii regina...la alti jimyshor bo$$ si altele si bineinteles smile-uri
Carp Angler Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 nea... cea mai originala :D usha are 2 ochi si o gura si jos ce crezi ca scrie ? EXACT Scandurica ^_^
Mihai™ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 "Copilăria singurul paradis pierdut" sau "Scursurile Societăţii". Mai sunt si desene dar nu-mi vine nici unu în minte.