Jump to content
bunny

Campanie stupida

Recommended Posts

Posted

eu imi desenasem http://img516.imageshack.us/img516/4015/photo0041m.jpg pe banca. ne-au schimbat bancile. sunt nefericit ca mi-am pierdut prietenul =((

desenaza altul

Cand eramin generala 1 elev a avut poasta inspiratie sa scrie pe usa de la cancelarie "RESTAURANT".A iesit tambalau mare.

next time sa scrieti CANTINA :))

la noi sunt banci individuale si putzoii aia mici le schimba mereu . dar cel mai interesant text pe care l-am observat pe una din banci :

lesin , nu mai pot

Ana se caca pe ea = ) ) ) ) ) )

Posted

Pe usa de la clasa am scris odata 1408 =)) ... iar pe banci diferite expresii :

Nu mai veni la scoala fara o perna , ma doare cand te lasi cu capul pe mine

lasa`ti ghiozdanul acasa ...se murdareste daca il folosesti

nu folosi cartile , se uzeaza ..

Pacat ca a trebuit sa le stergem pentru inspectie :( ..

Posted

#La mine in clasa pe toate bancile se gaseste cate ceva scris sau cate un desen...

-cele mai mult sunt injuraturi fie catre profi , fie fata de echipele de fotbal

-si desene cat mai variate:)

-dupa vacanta o sa pun si pozeee

Posted

In clasa a -11-a era o banca in clasa (goala , nu statea nimeni in ea) pe care era semnata toata scoala (yea , peste tot erau numele tuturor elevilor (celor de a 9-a nu prea ; 10->12) ) .

pe banca mea erau trupe rock scrise cu marker / corector (not by me :D)

Guest The_KniveS
Posted

Nu in mod special, poti cenzura.

el poate cenzaru dar din pacate u nu poti cenzura :clap:

O.T. nu are rost sa zic ce scrie pe bancile din clasa mea, prea multa prostie omeneasca

Posted

And your point is...? 8-|

De ce-ai mai postat atunci daca n-are rost sa zici ce scrie pe bancile din clasa ta? Aveai nevoia sa te afirmi la adresa mea ca nu cenzurez ce? o_O

LE: ah, joci mu, e clar.

Posted

Banca mea e noua si eu nu prea simt nevoia sa o inegresc, dar din tineretea mea si din clatoriiile mele prin alte licee am citit o colectie impresionanta de scrieri pe banca:formule la fizica, chimie si mate; poezi; caricaturi atat ale profilor cat si ale elevilor; povesti de dragoste; si desigur multe prea cunoscutele ID-uri de mess si preferintele fotbalistice.

Guest The_KniveS
Posted

And your point is...? 8-|

De ce-ai mai postat atunci daca n-are rost sa zici ce scrie pe bancile din clasa ta? Aveai nevoia sa te afirmi la adresa mea ca nu cenzurez ce? o_O

LE: ah, joci mu, e clar.

am postat ca sa iti zic ca tu ar trebui sa fii un exemplu pt ceilalti, nu sa ii inveti la prostii. oh da ai dat edit asta stiu si eu sa fac...

Le: who talk about mu ...

ON: pe bancile din clasa mea sunt scrie msj de incurajare adresate unor echipe de fotbal :> si unele desene facute din plictiseala :-"

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...