Jump to content
bunny

Campanie stupida

Recommended Posts

Posted

Ok, presupun ca majoritatea sunteti liceeni si/sau studenti. Clasa/salile in care invatati sunt scrise/pictate cu fel si fel de tampenii. Si asta pentru ca individul se plictiseste, nu are chef de profesor/ora, etc. Ma gandeam ca in urmatoarele zile "lucratoare" sa ne notam undeva ceea ce este scris pe bancile liceului/facultatii si sa le expunem aici. E cam absurd, stiu, dar poate va place ideea. :D

le: ah, damn, vroiam la comunitate, someone move it plx. >.<

Guest stefteo21
Posted

Depinde acum, dar sa stii ca de exemplu la mine la scoala nu este scris nimic nici pe banci, nici pe pereti, nici pe holuri si situatia asta este la foarte multe licee din oras( Iasi ). In schimb n-am sa uit niciodata cand am fost sa dau examenul de capacitate, acum 3-4 ani, am fost mutati la alt liceu si am citit pe o banca ceva in genu : " Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea, cine-i lenes si chiuleste are tot asa ! " :rofl2:

Posted

la noi pe banci sunt inscriptii de genu:

Skateboarding is not a crime :))

dar mai mult se gasesc abtibilduri gen:

buyskateshoes.com

DC

Etnies

eS si tot feluri de marci.

Posted

Epic words: dormi studentule in pace, tara inginer te face. :)) Si evident, replicile care nu trebuiesc sa lipseasca de la o sala de clasa de genul: "muie steaua, dinamo, rapid", fortza drujba-n piulitza, etc. >.<

Posted

la facultate n-am nimic de genul

dar la liceu, ohooooo, cate nu erau, gen :

"7 stele futacioase"

"om cu net acasa"

"pun mana la dirig pa cur"

etc

Posted

eu imi desenasem http://img516.imageshack.us/img516/4015/photo0041m.jpg pe banca. ne-au schimbat bancile. sunt nefericit ca mi-am pierdut prietenul =((

Posted

ASE,Moxa,sala 3208,a 3-a banca la geam.

Pe langa frustrarile fata de echipele de fotbal,mai e scrijelit peretele cu diferite nume gen "Nechifor Vladut","Dorel" sau fraze inteligente:"fete de moravuri usoare" sau "Aici a fost omorat si violat Dragos".

Posted

Am citit azi tot ce era scris pe bancile clasei (si pe lambriuri :-") si va prezint o lista destul de lunga :)) :readthis:

Super Shoc

Shit

Alex

Marijuana <3 Heroine :blink:

D&G / Armani / Versace / Nike / Adidas / BO$$ / GIGOLO ITALIANO =))

DX / HHH / HBK

DAMN

8C RULZZ :tiphat:

Voicu

Giullia

Epa \:D/

Riku

Nirvana

RBD

PLM

Arrogance

Sk8

MIAU

Anky

H.I.M

ELEMENT

Cedry2k

Die Slow

Skateboard

Graff

WestWood

Codu' Penal

BAN

Cheloo

OutLaw

Bam margera :beer:

Nimeni altu'

Sisu Liber

2Pac

AC/DC

Bob Marley

Led Zeppelin

Punk

Don't Worry, be happy

Vans

The love isn't for me

Sunteti fraieri (the best =)))

Disturbia

Si lambriurile =))

Kidutz (care de fapt e pe usa)

Te bex puiu meu

Luv u Andrei

GB

BUG Mafia

bzz

LOW

Undertaker / Kane / BoD

TS

Edy

cam astea sunt "minunile" scrise prin clasa mea. imi cer scuze daca lista e prea lunga :D

Posted

la mine la liceu peste tot sunt inscriptii si desene..pana si pe capacul de la toaleta :| doar invat intr-un liceu de arta :)) pe banca mea este desenat un evil clown cu dintii mari,multi si ascutiti :)) un fursec care fuge ;;) si cam atat imi aduc aminte :))

Posted

PSP2

Mama lui Potar

Tulip

Madalina's ass

Ramon buhaiu

Melinda chiquita

69 yeah

19-7, 12-1

Praslea

1 Mai

Dumbo was here coaie

Morcov

KAOS VANA

Lenes

I hate the shit

MU*E

ISI PW CROMATIC

Asynchronois

Qisex

o_O

Posted

Pe banci nu am..numai nume pe lambriuri..dar este pe capacul de la WC inteligentul advertisment ``Nu te pisha pe capac :rolf2: ``

=))

(pe bănci şi pereţi , şi scaune)

Lexus

Golf

Dorina

Alex

AC-DC

Dya

Je t'amie sau ceva de genu , nu ştiu exact .

Te iubesc !

Luv u MariuS ( :wub: , eu îs , eu îs)

Pe uşa de la clasă "Copii proşti , evita-ţi intrările dese pentru că se ia) =))

Şi multe alte porcării , trebuie să mă mai uit că nu le ţin minte pe toate .

Posted

Eu aveam cateva geniale in liceu.

Pe banca scrie mare:"NUMAI SCRIE PE BANCA!"

Iar la baie,daca te pi*ai si te uitai in spate,pe usa scria mare:"te pi*i sau te uiti pe pereti?"=))

Maine o sa mai revin cu altele pentru ca acum sunt obosit.

ps:un coleg mai dus are o mica fata desenata pe banca cu care vorbeste incet cand ia note mici=))

Posted

la mine pe majoritatea bancilor din clase este scris un numar dar cu introducere : C***A scolii xxxxxxx 0766xxxxxx ... sau diferite discutii "ce faci x'ulescu ? / bine tu ce faci"

aaa si injuraturile la ordinea zilei =))

Posted

un coleg mai dus are o mica fata desenata pe banca cu care vorbeste incet cand ia note mici=)) AHHAAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH rad cu lacrimi :))))))))))))) :lol: :rofl1: :)))))))))))))))) revin luni cu ce am eu pe banca scris :)

Posted

am o banca asa de frumoasa,ca profit din plin de ea...numai urari de bine pe ea...vineri i-am zis la diriginta :D "uitati ce scrie pe banca mea... :(" la care ea citeste incet "daca citesc sug p*la" ...

Gasesti multe texte,dar si multe desene...cel putin colegul meu de banca e fan infocat U.Craiova...a scris pe toata banca(peste celelalte desene,scrieri samd) cu marker-ul "Forta Stiinta" si sub "m*ie dinamo buCUResti"

La liceul in care sunt,e printre cele mai bune din tot orasul,daca nu cel mai bun,dar clasa asta la care sunt,e ... Majoritatea profesoriilor ne-au facut retardati :D,multi dintre ei chiar in fata...

Posted

am o banca asa de frumoasa,ca profit din plin de ea...numai urari de bine pe ea...vineri i-am zis la diriginta :D "uitati ce scrie pe banca mea... :(" la care ea citeste incet "daca citesc sug p*la" ...

Gasesti multe texte,dar si multe desene...cel putin colegul meu de banca e fan infocat U.Craiova...a scris pe toata banca(peste celelalte desene,scrieri samd) cu marker-ul "Forta Stiinta" si sub "m*ie dinamo buCUResti"

La liceul in care sunt,e printre cele mai bune din tot orasul,daca nu cel mai bun,dar clasa asta la care sunt,e ... Majoritatea profesoriilor ne-au facut retardati :D,multi dintre ei chiar in fata...

În locul vostru aruncam cu cretă si markere după ei . :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...