Mayhem Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 )))))) dute ma la plimbare ! sa il spargi? ce gandire prosteasca :) # normal..e doar pentru colectionari si ptr cei care stiu despre ce e vorba..nu ptr oricine..cum ar fi si cazul tau :) nu e neaparat sa il spargi ca sa afli ce e in el..la tehnologia actuala sunt N posibilitati de a'i afla continutul.. iar esti in plus :( @elefantupasaroius )), ce omleta buna ar iesii din oul acela :wub:
Parazitu' Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 iar esti in plus :( @elefantupasaroius )), ce omleta buna ar iesii din oul acela :wub: Nea Omu' Padurii te-a intrebat cineva ceva?numa spammer esti si bun de offtopicuri..daca esti asa bun argumenteaza-ti opinia ca eu sunt in plus COPILU' MAMII CE ESTI.. -_- esti cam trist.. OT: Oul cu pricina, aparţine unei specii de păsări care a trăit în Madagascar, de o talie neobisnuit de mare, disparuta in secolul XVII. Astfel, oul din care nu a mai apucat să iasă puiul, are circumferiţa de aproximativ 90 de centimetri, el fiind descoperit de exploratorii victorieni. Până în prezent el s-a aflat numai în colecţii particulare, până când ultimul său proprietar, John Shepherd, a decis să-l vândă. În momentul de faţă el se află la Chelsea Antiques Fair, care este deschis la Londra până duminică.
kidumik Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 :o :o ce mare e omg ... fac pariu ca o sa il cumpere cineva si il deschide :) cine stie poate s-a aflat ce este in el si noi nu stim
lixandra Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 :o :o ce mare e omg ... fac pariu ca o sa il cumpere cineva si il deschide :) cine stie poate s-a aflat ce este in el si noi nu stim Crezi ca mai costa atat? Crezi ca nu era retinut de catre anumiti oficiali, in scopul cercetarilor? E doar un ou de dimensiuni mari, gol...
*Diabolik* Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 credeti ca mai are ceva in el ? totusi e de 400ani
NoComment Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Aepyornis Maximus mama cata friptura o sa iasa din asta ... o sa se hraneasca toata armata Romaniei din pasaroiu` asta :lol:
c3nz0r Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Mi se pare destul de putin 5000 de lire pentru asa ceva.Foarte multi colectionari ar plati mult mai mult pentru el. Mai bine ar incerca sa ridice pretul sau macar sa-l liciteze dupa cum sunt sigur ca asta o sa si faca.
Strike^^ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Si unde a fost tinut acest ou timp de 400 de ani ? Eu as da banii astia (daca as avea) numa sa-l sparg sa vad ce e in el :) Dai atatia bani doar ca sa-l spargi? :cool2: