Guest jklmn Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 PiuPiu here cu dedicatie pentru *Tony*MG si Daniel=San
ReGeLe^Bk Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ba esti ratat nu se fac d-astea oricat te-ai oftica ca primesti pk de la noi.... n-ai decat sa ne barfiti cat vreti acolo la voipentru cei care nu stiu de "existenta" noastra....suntem o guilda mica si majoritatea sunt mai micuti... noi nu am facut guilda ca sa iesim in evidenta noi de obicei ne-am vazut de treaba noastra dar unii ca asta...nu au avut ce face si noi chiar daca nu parem suntem destul de uniti...te pui cu unu pai ti i-ai pus in cap pe toti...si acum ajungi sa zici ca ne "urasti"sper sa primesti o pauza pe forum si rog sa se inchida topicul
Lucian Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ... noi nu am facut guilda ca sa iesim in evidenta...te pui cu unu pai ti i-ai pus in cap pe toti...:lol:
[Emo] Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ce-i aia? who know ba esti ratat nu se fac d-astea oricat te-ai oftica ca primesti pk de la noi.... n-ai decat sa ne barfiti cat vreti acolo la voi pentru cei care nu stiu de "existenta" noastra....suntem o guilda mica si majoritatea sunt mai micuti... noi nu am facut guilda ca sa iesim in evidenta noi de obicei ne-am vazut de treaba noastra dar unii ca asta...nu au avut ce face si noi chiar daca nu parem suntem destul de uniti...te pui cu unu pai ti i-ai pus in cap pe toti...si acum ajungi sa zici ca ne "urasti" sper sa primesti o pauza pe forum si rog sa se inchida topicul Voi mari zmeii de intru in joc va linistesc pe toti din guilda aia :X asa de placere :"> ... o guilda unita ? eu cred ca depe actuala data de baze cele mai unite guilde sunt Stapanul / zohan / honey/honnor/imortals/ PFF / G5 / Heart :beer: si depe vechea data de baze ce-a mai unita guilda a fost IMORTALS ... si nu zic asta ca am fost toata data de baze in guilda aia dar erau ce-i mai de treaba cand era vorba de pk/scandal sarea toata guilda unu nu zicea eu nu am chef ala-i mai mare decat mine si nu stiu ce :-j eu acuma 2-3 saptamanii cand i dadeam pk la Daniel=San sau cum il cheama dece nu ati venit "voi guilda asta unita" si p.s regele nu uita in ce guilda ai crescut :readthis:
Alex86 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Păreri despre un jucător / admin / moderator / GMÎn cadrul secţiunii Mu -Linkmania sunt interzise topicurile prin care se exprimă / se cer păreri despre un jucător / admin / moderator / GM.Nu se acceptă scuze de genul: "Ceream părerea despre mine", "Dar exprimam o părere pozitivă" etc.Deschiderea unui astfel de topic va fi sancţionată cu 3 zile pauză pe forum.