Jump to content
Guest jklmn

o sa para ciudat

Guildul HomeCafe  

10 members have voted

1. 1. Urasc guilda HomeCafe

• Da
      4
    • Nu
      5
    • Ma abtin
      1

Recommended Posts

Guest jklmn
Posted

PiuPiu here cu dedicatie pentru *Tony*MG si Daniel=San

Posted

ba esti ratat nu se fac d-astea oricat te-ai oftica ca primesti pk de la noi.... n-ai decat sa ne barfiti cat vreti acolo la voi

pentru cei care nu stiu de "existenta" noastra....suntem o guilda mica si majoritatea sunt mai micuti... noi nu am facut guilda ca sa iesim in evidenta noi de obicei ne-am vazut de treaba noastra dar unii ca asta...nu au avut ce face si noi chiar daca nu parem suntem destul de uniti...te pui cu unu pai ti i-ai pus in cap pe toti...si acum ajungi sa zici ca ne "urasti"

sper sa primesti o pauza pe forum si rog sa se inchida topicul

Posted

ce-i aia?

who know :-??

ba esti ratat nu se fac d-astea oricat te-ai oftica ca primesti pk de la noi.... n-ai decat sa ne barfiti cat vreti acolo la voi

pentru cei care nu stiu de "existenta" noastra....suntem o guilda mica si majoritatea sunt mai micuti... noi nu am facut guilda ca sa iesim in evidenta noi de obicei ne-am vazut de treaba noastra dar unii ca asta...nu au avut ce face si noi chiar daca nu parem suntem destul de uniti...te pui cu unu pai ti i-ai pus in cap pe toti...si acum ajungi sa zici ca ne "urasti"

sper sa primesti o pauza pe forum si rog sa se inchida topicul

Voi mari zmeii =)) de intru in joc va linistesc pe toti din guilda aia :X asa de placere :"> ... o guilda unita ?:))=)) eu cred ca depe actuala data de baze cele mai unite guilde sunt Stapanul / zohan / honey/honnor/imortals/ PFF / G5 / Heart :beer: si depe vechea data de baze ce-a mai unita guilda a fost IMORTALS ... si nu zic asta ca am fost toata data de baze in guilda aia dar erau ce-i mai de treaba cand era vorba de pk/scandal sarea toata guilda unu nu zicea eu nu am chef ala-i mai mare decat mine si nu stiu ce :-j eu acuma 2-3 saptamanii cand i dadeam pk la Daniel=San sau cum il cheama dece nu ati venit "voi guilda asta unita" :))=))

si p.s regele nu uita in ce guilda ai crescut :readthis:

Posted

Păreri despre un jucător / admin / moderator / GM

În cadrul secţiunii Mu -Linkmania sunt interzise topicurile prin care se exprimă / se cer păreri despre un jucător / admin / moderator / GM.

Nu se acceptă scuze de genul: "Ceream părerea despre mine", "Dar exprimam o părere pozitivă" etc.

Deschiderea unui astfel de topic va fi sancţionată cu 3 zile pauză pe forum.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...