Guest adisoft83 Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Fratilor, mie mi s-a intamplat ceva ciudat astazi... :roll: Sa va povestesc... Dau drumul la calculator si imi amintesc ca trebuie sa iau filelistu de 20 de mega de pe lug.ro... In 30 de secunde e gata :shock: . CE dreq are?!?.. Nu se poate... Bon incercam cu altceva... luam imagine CD debian... sa vedem cu cat merge :shock: :shock: :shock: 850k/sec !!! :shock: :shock: :shock: 8) (da... adik 6.15 Mbits/sec) A tinut rata asta infernala de transfer (era viteza maxima de transfer intre modem si calculator - 10mbps half duplex) pana pe la ora 17:00 - 17:30. Apoi s-au prins si au limitat-o la 30k/sec (adik 256kbps) . Concluzie: fratilor... se poate sa ai incasa net cu 850k/sec de sa-ti pice metropolitana dar numai daca ai bafta :>. Pana atunci este bine ca avem si acesti 256kbps. PS: io am contract de telefonie... si de cand mi-au scimbat modemu Webstar vechi care se incingea cu altu (tot webstar) nu imi mai merge :x - se poate sa fi incurcat aia setarile :)
Zapptime Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Iti povestec ce am patit eu in ziua in care mi`am facut contractul cu RDS (eu fiind pe FX) . Am deschis pc si am cautat niste filme. Am zis ca sa incerc The day after... in 2 zile mi`l ia. Dau acolo si MINUNE imi ia filmu cu 8mbps de la unu care avea T3 . Incerc atlceva dupa ce termina filmul si mil ia cu 2 mbps ...a2a zi nimica , era totul normal :>
Mayhem. Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 De cat timp ai tu net de la RDS??? Ca sa am si eu 256kbps trebuie neaparat sa cumpar modemul ala nou?CU asta vechi ce fac?Nu poate sa il configureze si pe asta? Al meu nu se incinge,se incalzeste un pic dar in limitele normale,e normal sa se incalzeasca...
Guest alexandrur Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Eu am net de 9 luni si eu inca nu am 256kbps. Pana la urma de cand o sa avem toti 256kbps? Iti trebuie modem nou sau merge si cu lancity? Poate doar noii abonati au 256kbps? Trebuie sa ma abonez si la RDS.tel ca sa am 256kbps? Am auzit ca au bagat o oferta in care cei cu CABLELINK+ au minute rds.tel gratuite pe TOATE durata contractului de net! E adevarat?
Guest tibix Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 300-400 kb/s? Am patit si eu , doar o zi...Ieri, azi nu. Cred ca fac misto de noi sau au uitat robinetu deschis. Poate ne spune si noua careva care-i treaba,ca unii zic ca au teava de la rds (in zona p.romana de ex.) cu viteza asta in mod curent.O fi de vina modemu' asta nou webstar si reteaua cu fibra optica?Care stie ceva sa zica... :roll:
Guest adisoft83 Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Concluzia: se poate... dar trebuie sa scoti $$$ :>. Cred ca a fost asa o faza de genul " na ba... se poate" sau... "hmmm... setarea asta asa era?!?" sa fi gresit setarile la GW/routere. Cert este ca pot sa iau cu ~30-32k/sec de oriunde din romania, incluziv siteurile rds (am incercat pe ftp.linux.ro). Pakat ca nu merge la 150k macar. :roll: Pentru telefonie iti trebuie modem nou, dar nu sunt sigur daca si pentru a avea viteza de 30k/sec .
Guest bogdan.romulus Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Bah mi sa intamplat shi mie IERI o faza din asta !!! :wink: Eram pe linkmania.ro shi i-am dat sa imi ia Microsoft Plus! Media Edition care avea 32 MB si mi-a luat-o cam in 10 secunde. Avea o viteza de 1,5 MB/sec. !!! DE ce oare nu stiu, eu am modem nou shi imi ia de pe net tot cu 128 kbps si nu cu 256 kbps.
Guest iuli2001 Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 Ma baieti treaba e serioasa, eu sunt abonat nou, am modem nou din asta cu telefonie si mie imi merge cu 256 tot timpul si metropolitan si ce mai iau de pe linkmania.ro in rest cu 128. Ieri in schimb cred ca au avut astia niste probleme ca am tras cs1.5 cu viteze intre 30-240k/s metropolitan de nu imi venea sa cred am tras 970Mb in 3-4ore. daca ar merge asa ar fi super.
payneinc Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 dar aici la malul marii mie abia mi se misca. La telefoane cand suni nu raspunde nimeni , asa ca.. asta e.. s-au laudat ca au dublat banda... am prins si eu pe un site 22kB/s.. nu mai tin minte site ul.. dar asta acum 2 zile.. insa de atunci abia se misca netul.. iar de pe linkmania nu am tras niciodata cu mai mult de 15 k. Kazza nu stiu cum reusea de scotea 20 de kB/s acum o luna.. in rest.. abia merge.. chiar si cu 256kbps astia... astept noul modem.. sa vedem cum mere...
Apashu Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 din ce spui tu inteleg ca ai inca vechiul modem si nu are cum sa iti mearga cu 256 kbs de problema netului in Constanta nu mai spun nimic , am trimis e-mailuri si la Bucuresti (este adevarat ca au fost citite, transmise mai departe si am fost contactat telefonic, insa tot de incapabilii de la serv tehnic din oras care in genialitatea lor spun ca 5-7 k/s este foarte bine) , din pacate nimeni nu poate dezlega "misterul" astept saptamana asta sa iau noul modem si daca tot asa de prost se misca ma intorc la Astral
payneinc Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 din ce spui tu inteleg ca ai inca vechiul modem si nu are cum sa iti mearga cu 256 kbs astept saptamana asta sa iau noul modem si daca tot asa de prost se misca ma intorc la Astral Da, inca am vechiul modem. Dar duminica a mers f bine seara. Opera arata 22 K/s la incarcarea unei pagini. Acuma insa 7 k e maxim. Merge super prost. Iar linkmania imi face mari figuri la logare. Cu opera am incercat de vreo 5-60 de ori sa ma post si eu ceva. A mers o data, dupa aia deloc. Adica ma logam, dar cand intram pe forum eram delogat instantaneu. Am trimis email , dar cine sa-mi raspunda de la rds? Am schimbat browserul. Am bagt Firefox Mozilla. a mers fara pb la inceput. acuma , nici nu ma mai recunostea. abia am reusit, dupa vreo 6 minute. Daca ar aparea o firma puternica cu preturi de occident, ar fi super. Am avea banda k-lumea, nu bataie de joc. Astralul nu mere stralucit in Ctza. din cate am auzit. Sa vedem ce se schimba cu noul modem. macar de ar mere mai bine ca asta vechi, ca mi face zile negre. Nu mi mai aduc aminte cand am mai avut 15 k download de pe net.
Guest petreb Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Cred ca viteza depinde si de performantele calculatorului si de incarcarea serverelor. Si acum ce vreti? Comparati oferta RDS cu cea de la Romtelecom si veti vedea diferenta.Eu zic ca oferta de la RDS este pomana curata. Ia uite ma, lumea vrea viteza de 1 Gb/s si tot nu le ajunge. Luati-va antena de satelit!
Guest JARODY Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Eu am net de 9 luni si eu inca nu am 256kbps. Pana la urma de cand o sa avem toti 256kbps? Iti trebuie modem nou sau merge si cu lancity? Poate doar noii abonati au 256kbps? Trebuie sa ma abonez si la RDS.tel ca sa am 256kbps? Am auzit ca au bagat o oferta in care cei cu CABLELINK+ au minute rds.tel gratuite pe TOATE durata contractului de net! E adevarat? Nu stai linistit ca eu am rds tel si de o saptamana si pana acum nu am prins 256kbs.Vrei sa-ti soun ceva am dl acum 2 zile patchul frozen throne 17a (36Mb) si mi-a luat 1 ora!! Am impresia ca era serverul prea full ca am stat la coada pana am inceput sa dl-dez. Asa ca poti prinde 256kbs dar daca ai noroc sa prinzi um server mai gol, sau sa tu conectiunea mai buna depinde ce noroc ai : vorba la ceilalti daca ai bulan sa dl-dezi 1.5MB pe sec. norocul tau! Hai multa bafta! B) B)
alex Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 JARODY banuiesc ca stii ca 256KBPS = 32 Kb/s. si inca ceva... linkmania nu se ocupa de problemele RDS cablelink.