-HoneyBfly- Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Pfuu #-oSe pare k "a uitat Dumnezeu de ea"...anw...multi inainte :) Link to comment
nu ma cunosti Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Impresionant ... 130 ani :-? in Italia am mai vazut oameni cu varsta cuprinse intre 100 - 115 ani -_-pai daca mananca numai macaroane si paste babele de prin italia.. astia 10-15 ani pun copii sa tina regim, chiar daca nu is supraponderali. Link to comment
pogo_mg Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 cred ca ar trebui "studiata" sa aflam cum se comporta organismul uman la acei parametrii, pfff 130 de ani :dooh: Link to comment
CryNow Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Asta e ca in bancul ala cu batranul : Se duce un batran de 80 de ani la banca si cere sa i se acorde un credit, la care functionara suspicioasa zice ca nu poate sa-i acorde credit fara aiba vre-un girant ceva, ca la varsta lui de 80 de ani... niciodata nu se stie. Nici o problema raspunde acesta, il pun pe tata sa-mi fie girant. Casierita putin contrariata il intreaba pe acesta cati ani are tatal lui si de ce ii trebuie la varsta asta atatia bani. Tata are 125 de ani, dar nu-i pentru el imprumutul, e pentru bunicul meu, vrea sa se insoare. Casierita speriata :o , dar cati ani are bunicul dumnevoastra ? Pai are 170, raspunde batranul. Cum?! si la 170 de ani ii mai arde sa se insoare ?!!? Pai... sa vedeti... ca el nu prea vrea sa se insoare, da stiti, il imping parintii. )) super bun bancul Link to comment
RAPTURE- Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 cred ca ar trebui "studiata" sa aflam cum se comporta organismul uman la acei parametrii, pfff 130 de ani :dooh:eu cred ca nivelul adrenalinei e foarte ridicat ...Niciodata nu mi-au placut oamenii (prea) batrani -iaks. Ii compatimesc pe cei care au grija de ei (bine, nici lor nu cred ca le e prea bine in pielea lor, dar mnoh nu poate sa-si bage cutitu in inima) ... Link to comment
K1dduletz Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Super bancul Cat despre ... vai ... 130 ani ... ciudat Link to comment
HipnotykBoy Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 huh...iti dai seama prin cate a trecut toata viata ... Link to comment
octavian_tavi_3 Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Eu sper sa ajung pe la 150 de ani...:) Link to comment
TITANIC-SM Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 daca trec de 90 tot e bine Link to comment
sicilianu Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Macar jumate din anii ei sa apuc Link to comment