Jump to content
Lucian

In varsta de 130 de ani

Recommended Posts

Posted

O femeie din Kazakhstan si-a sarbatorit ziua de nastere vineri, iar familia sa sustine ca s-a doborat un record: femeia are 130 de ani.

Pasaportul si cartea de identitate ale lui Sahan Dosova indica ziua de nastere a femeii ca fiind 27 martie 1879, dar nu are un certificat de nastere fiindca nu existau la vremea aceea.

Mai sus, Sahan aratandu-si pasaportul care dovedeste faptul ca a fost nascuta in 1879. Scepticii nu cred in varsta sa fiindca fiica ei nu are decat 76 de ani, asta insemnand ca Dosova a nascut-o la 54, dar oficialii din Kazakhstan si medicul ei sustin faptul ca e adevarat.

Daca intradevar are 130 de ani, Dosova doboara actualul record al celui mai batran om documentat vreodata, detinut de frantuzoaica Jeanne Calment, care a murit la varsta de 122 de ani in 1997.

Unul din cei 35 de nepoti ai lui Dosova au spus ziarului Associated Press ca femeia a crescut orfana, s-a casatorit si a avut 10 copii, dintre care 7 au murit din cauza frigului si foametei. Sotul ei a fost ucis pentru o gramada de lemne, spune ea.

In ciuda scepticismelor, guvernul Kazakhstanului si medicul lui Dosova cred ca femeia are intradevar 130 de ani. Guinness nu o va accepta in cartea recordurilor deoarece lipsesc cu desavarsire acte care sa ii ateste varsta.

news.aol.com

traducere: pai...eu, MrTorture si Alex86 :D

Posted

Cand n-o sa mai pot sa ma intretin singur prefer sa mor ...... daca ar fi putut merge singura si sa se intretina singura merita sa ajunga la varsta respectiva dar la cum arata femeia respectiv ...

Guest stefteo21
Posted

Asta e ca in bancul ala cu batranul :

Se duce un batran de 80 de ani la banca si cere sa i se acorde un credit, la care functionara suspicioasa zice ca nu poate sa-i acorde credit fara aiba vre-un girant ceva, ca la varsta lui de 80 de ani... niciodata nu se stie. Nici o problema raspunde acesta, il pun pe tata sa-mi fie girant. Casierita putin contrariata il intreaba pe acesta cati ani are tatal lui si de ce ii trebuie la varsta asta atatia bani. Tata are 125 de ani, dar nu-i pentru el imprumutul, e pentru bunicul meu, vrea sa se insoare. Casierita speriata :o , dar cati ani are bunicul dumnevoastra ? Pai are 170, raspunde batranul. Cum?! si la 170 de ani ii mai arde sa se insoare ?!!? Pai... sa vedeti... ca el nu prea vrea sa se insoare, da stiti, il imping parintii.

Posted

oameni buni n-are cum fiica ei are 76 de ani....deci ea ar trebui sa aiba cam 90 sau 100 da n-are cum 130....unii oameni arata ca stafiile si la 60 de ani...so joke :P

Decat sa ajungi sa te chinui asa si sa faci pe tn, mai bn traiesti putin si bine. <_<

foarte bine punctat....mai bine iti traiesti viatza :beer: decat sa stai la pat in chinuri :mellow:

Posted

cam asta era media de varsta a unui om ... cand nu exista atata poluatie pe Pamant ... acum sunt niste raritati cei care traiesc 100+ ani ...

de fapt...media de varsta era exagerat de mica. tine cont ca oamenii n-aveau nici macar unde sa se spele

Posted

cred ca e prea rapida si nu poate moartea sa o prinda :-?

altfel nu pot sa imi explic

oricum ce vina are baba ca nu existau certificate de nastere pe atunci ? :| nu cred ca avea vreun motiv sa inventeze

bun bancul stefteo21 :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...