Mayhem Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Un sarpe de peste 30 metri terorizeaza insula BorneoDisputa dintre herpotologii care considera ca anaconda este sarpele suprem si tabara celor care sustin pitonul reticulat, s-a sfarsit brusc. O noua specie de sarpe, cu adevarat gigantica, a declansat cea mai mare vanatoare de serpi din istorie. Armata indoneziana, herpetologi din lumea intreaga, mercenari si vanatori de recompense sunt pe urmele celui mai masiv sarpe din lume.Totul se suprapune in mod bizar cu legendele localnicilor din insula Borneo, cu privire la Nabau un terifiant sarpe mitic lung de peste 30 de metri cu un cap ca de dragon si cu noua nari. Localnicii dayak care traiesc pe malurile raului Baleh sunt convinsi ca monstrul stravechi a reaparut. In sprijinul credintei bastinasilor stau cele doua fotografii realizate din elicopter de membrii unei echipe care monitoriza urmarile unor inundatii din regiune. Evident, fotografiile au intrigat si mai mult lumea stiintifica, mai ales dupa ce o echipa internationala de experti fotografi a declarat ca acestea nu par deloc trucate. Un astfel de expert fotograf respinge acuzatiile celor care afirma ca sarpele din raul pierdut in jungla ar fi un simplu bustean care pluteste pe rau. Ipoteza ca acesta sa fie o barca cu motor care lasa o urma pe apa cade de la sine, deoarece valurile lasate de o barca cu motor nu prezinta ondulari serpuitoareTriburile dayak insista ca avem de a face cu Nabau, sarpele gigant al stramosilor lor, aducand in acest sens argumentele unei noi fotografii care infatiseaza reptile gigantica surprinsa inotand in apropierea unui sat. Cercetarile continua, peste 2.000 de oameni rascolind la aceasta ora junglele din centrul insulei indoneziene Borneo.Sursa : Daily Mail
Stargate Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Liliii Costeleeee cata cureaua de serpalau prin apaaaa...storceste-l sa nu te gushuie !!Sper k va dati seama ca un om pt el e ca un snak :D nici macar nu cred k ragaie dupa...
Guest stefteo21 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 asta ar trebuii pus in pantalonii lui Tariceanu
m4x Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Inseamna ca are si pui, nu? o.Oda, s-a imperecheat cu un mascul anaconda de 5 m ... Frumos, daca e adevarat cred ca o sa reuseasca sa faca poze mai de aproape, eu unul chiar vreau sa-l vad cum arata. Poate e diferit de celelalte specii, oare ce-a mancat in tot acest timp ?
MiTzA- Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 da, s-a imperecheat cu un mascul anaconda de 5 m ... Frumos, daca e adevarat cred ca o sa reuseasca sa faca poze mai de aproape, eu unul chiar vreau sa-l vad cum arata. Poate e diferit de celelalte specii, oare ce-a mancat in tot acest timp ? multi multi multi pesti ? vrem mai multe poze :readthis: pana nu-l prind nu cred
ANdy5 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 junk food , ar trebui sa tina cura drq, money l-o fii invatat prost :<
florin Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 lool oO doresc si eu unu sa-l ingrijesc, sa fac poze cu el, sa ne plimbam, etc
Flake Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Oh my god. daca e pe bune si nu e photoshop,e weird tare. Cata sarpele..ce anaconda ?
Guest Dezasterous Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 incredibil dar adevarat. nu stiu ce sa spun ar fi interesant sa-l vad deaproape :X
Alecswtzu Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Aoloo ce sarpe , ala ne mananca pe toti , si nu se satura
Fury Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 si ce e asa greu sa-l gaseasca , are 30 de m , sigur se ascunde sub o craca #-o
Guest Kamikaze Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 bine ca folosesc AOL browserBorneo Monster: Villagers feared this image showed a legendary 100 foot-long serpent winding down a river in the remote Asian nation of Borneo, but several people found an image online exactly like this one but missing the snake. The original photo reportedly shows the Congo River in Africatraducere: sarpele e fals, nimeni nu l-a vazut in realitate. poza a bagat frica in localnici. stirea asta e dinainte sa se afle ca e editata pozahttp://news.aol.com/article/photos-spark-f...-monster/351853
Fury Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 era de asteptat , nu avea cum sa fie asa mare si sa nu faca ceva prostii, + ca unde a fost pana acuma , s-a nascut la 30 de m ?
[IlluSioN] Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 incredibil dar adevarat. nu stiu ce sa spun ar fi interesant sa-l vad deaproape :Xcred ca faci pe tine ..totusi chiar exista asa de mare ? :blink:
Fstzor Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 eu cred ca poza e un fake ... nu stiu dc dar prea ciudat arata asha de mare ... nici nu ii sta bine :-?
Guest Dezasterous Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 ' date='Mar 28 2009, 18:57' post='3645132']cred ca faci pe tine .. da cred ca fac pe tine eu cred ca poza e un fake ... nu stiu dc dar prea ciudat arata asha de mare ... nici nu ii sta bine :-? Mda .. asa cred si eu
The DeaD HelL Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 daca intr-adevar ar fi real serpalau..va dati seama dar nu stiu..nu cred ca este real asa ca pot dormi la noapte linistita stiind ca nu o s fiu mancata de asa ceva ) p-asta il folosesti pe post de masina si mijloc de transport ca presupun ca merge mai repede :> :> :> si ar lasa niste urme in asfalt.. la noi nu s-ar vedea diferenta la cum sunt strazile noastre :>