Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ripul

Sugestie!

Recommended Posts

Posted

mai frate trebuie sa fii constient ca asa e jocul.. si nu exista astfel de spoturi decat pe stupidul de DEX de unde cred ca si vii..

1 la mana BK 10 rr omoara SM 20 de rr .. la full SM MG stau numai pe jos.. acuma tu daca vrei sa tii un spot fix cu acel dmg mare al BK ului scuza ma daca nu iti impartasesc eu sau altii ce au deja BK ca un BK ar trebui sa creasca la fel de repee ca un mg sm cu raza lunga dar un dmg mai mic..

stai flex ca si BK are range cat si DL ul si chiar au dmg f mae comparativ cu cat le da Sm ul si MG ul.. asa ca daca nu iti convine fa SM sau MG .. dar cand ajungi la BK full faci pe duru ..

un BK sau DL la vreo 2 3 rr uri poate tine un spot tare ce un SM sau MG ar muri chiar .. asa ca dai cu rage ul ca si ala e de range cat si TS ul..

Maine poimaine se ajunge sa aberati cu spoturi in DS BC ca alergati dupa ei.. ce bazaconii mai vreti si voi unii.. sa modifice serveru ca sa cresteti voi mai repede "

@@@ Chestia cu spoturile punctiforme nu este un defect al lui ce un defect al regulamentului pe care eu si alty playeri care is convins ca ma sustin incercam sal reparam!"

Tu si alti playeri puteti merge pe alte servere unde exista spoturi fixe pt natangi si agramati ..

@@@ Mi se pare normal ca bk-ul sa fie mai puternik deoarece creste mult mai greu ca sm sau mg! --

Daca tu vii cu astfel de sugestii precum BK si DL sa creasca pe spoturi fixe mai repede ca un SM MG ce aduna atunci propunem si noi ca BK si DL sa primeasca aceleasi puncte la defense ca MG sau SM ca mie totusi nu mi se pare normal ca BK sa fie totusi mai puternic ce creste mai greu ce vrea sa dea pe punct fix, pana si SM sau MG cu es ul lor mai pierd mobi de pe spot.. pe spot fix tu ca Bk sau DL nu pierzi nimic.. deci fie se introduce spoturi pt charuri diferite , fie cerem toti aceleasi pcte la defense pt toti ..macar daca stiu ca ai acelas nr de rr cu mine sa stiu ca te pot pune si pe tine bk in funduletz si cu mana pe carte ca gramatica asta a ta deja e iritanta

Am experienta pe multe servere si am experimentat toate versiunile de high XP .. si pe nici unu nu exista spoturi fixe.. pe linkmania nu a existat pe alte versiuni .. si tare as dori nici sa nu se implementeze spoturi fixe.. altfel vedem numai DL si BK in top rank..

Cu Stima.. Wizardino va saluta

multumesc f frumos pt injurile adrseate in orice caz nu cred ca ai dreptul sa ma critici!cred ca am mai multa scoala de cat tine copliule!mult mai multa! in caz ca nu iti convine gramatica mea fa niste tumbe ca poate ajuta!s-a gasit si smecheru sa inceapa sa ne critice pe toti!sty cat face 2+2?

am zis eu ca totul se va termina intr-o cearta!

Posted

pot sa zik ca ziki u cv bn akolo dar nu is de acord!spoturile punctidorme sa fie doar pt bk/dl deoarece elf poate sa tina is un spot normal cu multyshot dak se pozitioneaza in colt!

Spoturile punctiforme nu incurajeaza afk-ul!Nu ar sta nimeni afk daca sar face umpik mai multe razii!Mi se pare normal ca bk-ul sa fie mai puternik deoarece creste mult mai greu ca sm sau mg!

Deci rog admini sa se uite la aceasta sugestie si sa lase makar un coment ca nui doare mana!SI sa vada ca introducerea acestei reguli este sustinuta de multy playeri!Si ink cv!

Deci este vina GM-ilor ca se sta afk ?

Sunt de acord ca un sm sau mg sa poata da pe un punctiform pana is face aparitia un bk sau dl,apoi sa pleke!

SM si MG trebuie sa :tiphat: in fatza unui BK sau DL cand este vorba de un spot punctiform? :blink:

Cea mai buna solutzie ar fi eliminarea totala a spoturilor punctiforme.

Precum au mai spus si altzi jucatori mai sus, avantajul unui BK/DL este dmg-ul foarte mare pe care il au. Ca sa nu mai mentzionez de viatza exorbitanta la care ajunge BK-ul cu Life Swell. Cam astea ar fi avantajele.

Dezavantajele unde sunt ?

SM - Creste foarte repede. / Este cel mai fragil tip de caracter.

MG - Creste foarte repede, primeste 7 puncte / lvl (desi exista questul de 6 puncte/lvl care diminueaza foarte mult acest avantaj), poate folosi atat Str, cat si Eng. / Este, de asemeni, foarte fragil.

Cea mai buna cantarire a avantajelor si dezavantajelor apare la MG. Ai de ales: Itzi cresti MG-ul pe Energy sau pe Strength. Doresti MG pe Eng? Foarte bine. Ai Es, cresti repede, dar dai dmg mic. Doresti MG pe str? Ai TS, cresti mai greu, dar dai dmg muuult mai mare.

Sa se scoata spoturile punctiforme - asa ar fi o aparenta egalitate. :hello:

Posted

de ce sa creasca la fel ca un bk full pe srv e un super char , voi vreti sa il cresteti imediat?! bk de 30 rr bate sm full , ganditi-va la asta , normal ca voua va convine .

Apropo , elful creste cel mai greu ca nu are sageti dar ca dl bk ... unde te-ai pus acolo dai si in + elfu are si super mic dmg`u

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...