Ripul Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Va sugerez sa introduceti o regula in regulament pentru spoturile punctiforme in care sa se precizeze ca doar bk si dl pot sa tina un spot punctiform nu si alte rase!Deoarece un sm sau un mg chiar si elful pot tine un spot normal!Dar bk-ul si dl-ul nu pot tine decat spoturi punctiforme!Nu mi se pare corect ca spoturile punctiforme sa fie tinute de un sm care ar putea la fel de bine sa tina un alt spot si noi bk-ii sa stam deoparte deoarece nu putem tine alt fel de spot!VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Guest MG_ICE Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Va sugerez sa introduceti o regula in regulament pentru spoturile punctiforme in care sa se precizeze ca doar bk si dl pot sa tina un spot punctiform nu si alte rase!Deoarece un sm sau un mg chiar si elful pot tine un spot normal!Dar bk-ul si dl-ul nu pot tine decat spoturi punctiforme!Nu mi se pare corect ca spoturile punctiforme sa fie tinute de un sm care ar putea la fel de bine sa tina un alt spot si noi bk-ii sa stam deoparte deoarece nu putem tine alt fel de spot! VA MULTUMESC ANTICIPAT! :cool2: :cool2: :cool2: buna aceasta idee...din partea mea ai toata sustinerea...ai perfecta dreptate...si eu daca as fi BK sau DL as inebuni daca as vedea un sm/mg/elf pe un punctiform...si eu sa stau sa ma uit ca nu am unde sa fac lvl
bobby9635 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 al 5-lea topic in care se vorbeste despre acest lucru.si eu sunt bk si "sufar" din acesta cauza dar nu am ce sa fac.admini nu vor sa introduca acesta regula ...speram macar pe oficial sa fie asa daca nu iar va fi plin de sm pe punctiforme
Ripul Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 al 5-lea topic in care se vorbeste despre acest lucru.si eu sunt bk si "sufar" din acesta cauza dar nu am ce sa fac.admini nu vor sa introduca acesta regula ...speram macar pe oficial sa fie asa daca nu iar va fi plin de sm pe punctiformenu stiu dc adminii nu vor sa introduca aceasta regula dar fac foarte prost ca nu vor sa o introduka!
Bradwarden Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 buna ideea dar totusi asta e riscul meseriei sa faci bk/dl
Ripul Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 mi se pare ok ideea.riscu meseriei! dar nu mi se pare ok ca un sm care poate tine un spot cu 100 de monstri sa tina un spot punctiform mai ales dak are multe rr
drigish Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 buna aceasta idee...din partea mea ai toata sustinerea...ai perfecta dreptate...si eu daca as fi BK sau DL as inebuni hair.gif daca as vedea un sm/mg/elf pe un punctiform...si eu sa stau sa ma uit ca nu am unde sa fac lvlcu elfii ce-ai?
Crys1209 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Eu as propune altfel.. Stiind ca DL ul si BK + Elf cresc greu pt ca nu au spoturi pt spelurile actuale eu sunt de acord ca SM SI MG pe nrg sa nu traga pe acele spoturi .. insa aceste spoturi sa fie unice in mapa si ele sa poata fi luate la KS de oricare dintre cei de mai sus DL BK sau Elf.. adik sa nu fie rezervat acel spot fix.. sa fie al tuturor celor ce nu au spel mare.. cu toate ca toti cei 3 il auUn Bk poate tine spot cu Rage , DL cu cioara si CaL elful cu skilu de arma Multi Shoot pozitionat in colt , insa ideea nu e pt a avea spoturi punctiforme.. ci a le avea cand vreti sa plecati in afk asa vreo 6 7 8 ore seara si dimineatza sa se vina cu BK si sa faci pe durul cu DMG ul pe care il face .. SM si MG fac dmg cu ES ul insa dmg ul acelui ES nu se compara cu cel de DL BK sau elf daca merge full pe agyl .. eu sincer am jucat si pe alt servere si cu aceiasi versiune.. si da DL ul a crescut si la 10 rr uri in party pt ca nu avea acel fire scream scrol insa in rest fiecare poate creste de minune.. Poate daca s ar reusi scaderea timpului de reload skill cal .. eu la lvl 300 dadeam 3 k dmg cu calul , deci comparativ cu SM ul care dadea 600 700 nu se pune..SM ul si MG ul are ES care atrag monstrii .. asta e atuul lor.. insa prin creearea de spoturi fixe s ar ajunge ca sa denaturam jocul in favoarea unor anumite rase..Sa nu uitam.. Elfu va pune pcte pe agyl si nu va muri la non rr si va face rost de iteme exe mai rapid, BK stim cu totii cum primeste punctele de defense, si ce defense are cu acelas Agyl , DL ul va merge pe agy si Str sau Ene deci si el va avea + 100 defense cu acel cal.. in schimb Sm si MG vor muri ca niste nobi si veti rade de ei cand vor muri intr un duel sau de pe spot sau etc .. deci eu zic ca se poate creste si fara aceste spoturi punctiforme.. De ce ? pt ca incurajeaza afk ul pe termen indelungat ..Dar de acord as fi cu creearea lor daca nu ar fi regula d KS la el fata de MG pe str ce foloseste TS , BK DL si elfisor :) + SM ul sa fie indelungat cu acel NO KS.. pret de 2 minute .. in sensul in care spotul este gol.. si vine SM ul pe acolo si gata el nu are voie sa se atinga de mierea printisorilor.. el sa fie indelungat prin NO KS .. printisor pe spot la miere ^_^
Gabetzu Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Buna ideea cu spoturile puncti doar pt bk/dl...si sa se mai bage unu puncti in tarkan ca ma iau dracii pana fac 250 :)
HaO Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Buna ideea cu spoturile puncti doar pt bk/dl...si sa se mai bage unu puncti in tarkan ca ma iau dracii pana fac 250 :)da chiar totusi dc sa scot pct din tarkan?:D
Ripul Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Eu as propune altfel.. Stiind ca DL ul si BK + Elf cresc greu pt ca nu au spoturi pt spelurile actuale eu sunt de acord ca SM SI MG pe nrg sa nu traga pe acele spoturi .. insa aceste spoturi sa fie unice in mapa si ele sa poata fi luate la KS de oricare dintre cei de mai sus DL BK sau Elf.. adik sa nu fie rezervat acel spot fix.. sa fie al tuturor celor ce nu au spel mare.. cu toate ca toti cei 3 il auUn Bk poate tine spot cu Rage , DL cu cioara si CaL elful cu skilu de arma Multi Shoot pozitionat in colt , insa ideea nu e pt a avea spoturi punctiforme.. ci a le avea cand vreti sa plecati in afk asa vreo 6 7 8 ore seara si dimineatza sa se vina cu BK si sa faci pe durul cu DMG ul pe care il face .. SM si MG fac dmg cu ES ul insa dmg ul acelui ES nu se compara cu cel de DL BK sau elf daca merge full pe agyl .. eu sincer am jucat si pe alt servere si cu aceiasi versiune.. si da DL ul a crescut si la 10 rr uri in party pt ca nu avea acel fire scream scrol insa in rest fiecare poate creste de minune.. Poate daca s ar reusi scaderea timpului de reload skill cal .. eu la lvl 300 dadeam 3 k dmg cu calul , deci comparativ cu SM ul care dadea 600 700 nu se pune..SM ul si MG ul are ES care atrag monstrii .. asta e atuul lor.. insa prin creearea de spoturi fixe s ar ajunge ca sa denaturam jocul in favoarea unor anumite rase..Sa nu uitam.. Elfu va pune pcte pe agyl si nu va muri la non rr si va face rost de iteme exe mai rapid, BK stim cu totii cum primeste punctele de defense, si ce defense are cu acelas Agyl , DL ul va merge pe agy si Str sau Ene deci si el va avea + 100 defense cu acel cal.. in schimb Sm si MG vor muri ca niste nobi si veti rade de ei cand vor muri intr un duel sau de pe spot sau etc .. deci eu zic ca se poate creste si fara aceste spoturi punctiforme.. De ce ? pt ca incurajeaza afk ul pe termen indelungat ..Dar de acord as fi cu creearea lor daca nu ar fi regula d KS la el fata de MG pe str ce foloseste TS , BK DL si elfisor + SM ul sa fie indelungat cu acel NO KS.. pret de 2 minute .. in sensul in care spotul este gol.. si vine SM ul pe acolo si gata el nu are voie sa se atinga de mierea printisorilor.. el sa fie indelungat prin NO KS .. printisor pe spot la miere pot sa zik ca ziki u cv bn akolo dar nu is de acord!spoturile punctidorme sa fie doar pt bk/dl deoarece elf poate sa tina is un spot normal cu multyshot dak se pozitioneaza in colt!Spoturile punctiforme nu incurajeaza afk-ul!Nu ar sta nimeni afk daca sar face umpik mai multe razii!Mi se pare normal ca bk-ul sa fie mai puternik deoarece creste mult mai greu ca sm sau mg!Deci rog admini sa se uite la aceasta sugestie si sa lase makar un coment ca nui doare mana!SI sa vada ca introducerea acestei reguli este sustinuta de multy playeri!Si ink cv!Sunt de acord ca un sm sau mg sa poata da pe un punctiform pana is face aparitia un bk sau dl,apoi sa pleke!
Gabetzu Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 pot sa zik ca ziki u cv bn akolo dar nu is de acord!spoturile punctidorme sa fie doar pt bk/dl deoarece elf poate sa tina is un spot normal cu multyshot dak se pozitioneaza in colt! Spoturile punctiforme nu incurajeaza afk-ul!Nu ar sta nimeni afk daca sar face umpik mai multe razii!Mi se pare normal ca bk-ul sa fie mai puternik deoarece creste mult mai greu ca sm sau mg! Deci rog admini sa se uite la aceasta sugestie si sa lase makar un coment ca nui doare mana!SI sa vada ca introducerea acestei reguli este sustinuta de multy playeri!Si ink cv!Sunt de acord ca un sm sau mg sa poata da pe un punctiform pana is face aparitia un bk sau dl,apoi sa pleke! Da sa dea si sm/mg/elf..si cand meri ce zice?...o ca ii tin spotu la unu din guild mai bn sa dea doar bk/dl
Ripul Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Da sa dea si sm/mg/elf..si cand meri ce zice?...o ca ii tin spotu la unu din guild mai bn sa dea doar bk/dl cand vine un bk sau dl sa ii ziki no ks si sa pleke!dak ii ziki de doua ori no ks la interval de 2 min ia ss !asa ar trebui sa fie
spauny Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 cand iti faci un char, esti constient de defectele si dezavantajele sale... asha ca dak nu va convine ce e aqum faceti sm/mg ca sa fiti multumiti.
Ripul Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 numi convine ce e akum is niki nu vreau sa imi fac un alt char.Is constient de defectele caracterului!Chestia cu spoturile punctiforme nu sunt un defecte ale bk-ului ce un defect al regulamentului pe care eu si alty playeri care is convins ca ma sustin incercam sal reparam!P.S.:Tie tyar plakea sa fi in lokul nostru?...
spauny Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 numi convine ce e akum is niki nu vreau sa imi fac un alt char.Is onstient de defectele caracterului!Chestia cu spoturile punctiforme nu este un defect al lui ce un defect al regulamentului pe care eu si alty playeri care is convins ca ma sustin incercam sal reparam!P.S.:Tie tyar plakea sa fi in lokul nostru?...adik sa am bk ?
TeddyBear Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 numi convine ce e akum is niki nu vreau sa imi fac un alt char.Is onstient de defectele caracterului!Chestia cu spoturile punctiforme nu este un defect al lui ce un defect al regulamentului pe care eu si alty playeri care is convins ca ma sustin incercam sal reparam!P.S.:Tie tyar plakea sa fi in lokul nostru?...ba da sKrYe romaneste .. ma dor ochYY :rofl1:
Ripul Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 adik sa am bk ?da!tyar plakea?ba da sKrYe romaneste .. ma dor ochYY :rofl1:eu cred ca te doare altcv.....topicu nu ii despre gramaticca ce despre spoturile punctiforme!asa ca dak nuty plake nu citi!
spauny Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 da!tyar plakea?poi am si un bk.. si cand intru pe el sunt constient ca o sa cresc greu..dar asta e.voi vreti si char bun la pk si sa cresteti rpd. asha nu se poate!
Ripul Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 poi am si un bk.. si cand intru pe el sunt constient ca o sa cresc greu..dar asta e.voi vreti si char bun la pk si sa cresteti rpd. asha nu se poate!pai nu da mor de ciuda cand vad cate un sm pe spot care are vreo 30 rr si ar putea tine bn orike spot
spauny Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 dar nu te gandesti ca un sm moare de ciuda cand ia pk la greu de la un bk si nu are ce-i face ?
Ripul Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 dar nu te gandesti ca un sm moare de ciuda cand ia pk la greu de la un bk si nu are ce-i face ?pai chiar deaia ca noi crestem fff greu!si numi convine ca un sm sa deie pe spot punctiform
Crys1209 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 pai chiar deaia ca noi crestem fff greu!si numi convine ca un sm sa deie pe spot punctiformmai frate trebuie sa fii constient ca asa e jocul.. si nu exista astfel de spoturi decat pe stupidul de DEX de unde cred ca si vii..1 la mana BK 10 rr omoara SM 20 de rr .. la full SM MG stau numai pe jos.. acuma tu daca vrei sa tii un spot fix cu acel dmg mare al BK ului scuza ma daca nu iti impartasesc eu sau altii ce au deja BK ca un BK ar trebui sa creasca la fel de repee ca un mg sm cu raza lunga dar un dmg mai mic.. stai flex ca si BK are range cat si DL ul si chiar au dmg f mae comparativ cu cat le da Sm ul si MG ul.. asa ca daca nu iti convine fa SM sau MG .. dar cand ajungi la BK full faci pe duru ..un BK sau DL la vreo 2 3 rr uri poate tine un spot tare ce un SM sau MG ar muri chiar .. asa ca dai cu rage ul ca si ala e de range cat si TS ul..Maine poimaine se ajunge sa aberati cu spoturi in DS BC ca alergati dupa ei.. ce bazaconii mai vreti si voi unii.. sa modifice serveru ca sa cresteti voi mai repede " @@@ Chestia cu spoturile punctiforme nu este un defect al lui ce un defect al regulamentului pe care eu si alty playeri care is convins ca ma sustin incercam sal reparam!" Tu si alti playeri puteti merge pe alte servere unde exista spoturi fixe pt natangi si agramati ..@@@ Mi se pare normal ca bk-ul sa fie mai puternik deoarece creste mult mai greu ca sm sau mg! -- Daca tu vii cu astfel de sugestii precum BK si DL sa creasca pe spoturi fixe mai repede ca un SM MG ce aduna atunci propunem si noi ca BK si DL sa primeasca aceleasi puncte la defense ca MG sau SM ca mie totusi nu mi se pare normal ca BK sa fie totusi mai puternic ce creste mai greu ce vrea sa dea pe punct fix, pana si SM sau MG cu es ul lor mai pierd mobi de pe spot.. pe spot fix tu ca Bk sau DL nu pierzi nimic.. deci fie se introduce spoturi pt charuri diferite , fie cerem toti aceleasi pcte la defense pt toti ..macar daca stiu ca ai acelas nr de rr cu mine sa stiu ca te pot pune si pe tine bk in funduletz si cu mana pe carte ca gramatica asta a ta deja e iritantaAm experienta pe multe servere si am experimentat toate versiunile de high XP .. si pe nici unu nu exista spoturi fixe.. pe linkmania nu a existat pe alte versiuni .. si tare as dori nici sa nu se implementeze spoturi fixe.. altfel vedem numai DL si BK in top rank.. Cu Stima.. Wizardino va saluta