Guest Cristi_Ronaldo Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 incredibil dar adevarat ! se intampla in romania Un arbitru roman a facut pe el in timpul unui meci. oare ce-a mancat?:) VIDEO
trAANCe~ Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 "spurca scoala" cine stie prin ce sat s-au mai adunat si aia
George_Copos Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Foarte tare ala cred k a mancat foate multa fasole )) ce urat :-j #-o
George_Copos Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 acu am vzt si eu topicul de acolo :D se pare k a fost prea entuziasmat
andix3x Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Iara tu cu blogul tau ? Zau asa , nu puteai sa dai dublu click si sa dai linkul de la youtube ? Acum iti mai si faci un cont ca sa nu banuiasca nimeni nimic ... ont: Nu merge videoclipul
George_Copos Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Iara tu cu blogul tau ? Zau asa , nu puteai sa dai dublu click si sa dai linkul de la youtube ? Acum iti mai si faci un cont ca sa nu banuiasca nimeni nimic ... ont: Nu merge videoclipul ) nu am nici un cont multiplu ... (se poate vferifica ip-ul...chiar dak nu e nevoie ) si filmuletul merge ... da un refresh k poate ai un calc mai varza sau netul o fi de vina ...
andix3x Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Da , si eu am ip rooter , nu e asa greu de schimbat ip`ul credema .. Da , acum mi`am dat seama ca e vina pc`ul meu slab ca videoclipul a fost scos de pe youtube , vai cum am putut sa fac o asemenea greseala ..Get a life dude ...
HipnotykBoy Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 1. Nu merge videoclipul2. E clar ca si contul Cristi Ronaldo e si al tau . E prea evindent . Sa nu mai zic ca nu ti-a venit o idee de alt nick...ci tot de unul de om de fotbal .. omg
ic.sys Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Nu merge videoclipul sunteti belea toti :dooh: nu va dati seama ca se incalca totusi niste regluli ale siteului? (youtube adik) l-au sters