Jump to content
nky*

Cel mai ieftin autoturism din lume

Recommended Posts

Masina nu e prea aspectoasa si nici prea sigura, dar scrie acolo ca dezvolta 33 cai-putere, dacia are vreo 45 parca. Daca am face o comparatie putere/greutate cred ca ar merge la aceiasi viteza.

Faza e ca masina e facuta pentru india si nu pentru europa. Ca sa o aduci aici trebuie sa ii pui catalizator si asta te-ar costa in plus.

Oricum nu se merita sa iti cumperi asa ceva, mai bine dai un ban in plus si iti iei o masina nemteasca :)

P.S. Fan VW :>

Link to comment

ideea e ca iti faci treaba si te duce si 50 de km care daca iai face pe jos nush cum ai ajunge la destinatie asa ca.... da e urata si nasoala dar... pt 2000 de dolari... e o nimik si sincer mai bine iau aia decat logan sau sandero... o fi asta cea mai ieftina masina din lume dar dacia e cea mai proasta!

la fel ca si capu` tau , daca dacia e ce`a mai proasta , francezii si germanii is plin de oameni prosti .. cumparand logan`uri si Sandero in masa , mult mai multe decat se vand in romania , .. e vai de tine .. sau si tu esti unu din ala " Traim in romania ! vai shamar ! "

Link to comment
Guest stefteo21

Bine hai, urata-urata, mergi cu ea ca la familia Flinstones... insa totusi nu mergi in ploaie :P cand te urci in ea e bine sa-ti pui casca, ca si cum te-ai urca pe scuter, in rest totul e ok, pret bun pentru ce are dansa, are 4 roti :D merge..

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...