Jump to content
Stalk3r

O noua era pt gaming

Recommended Posts

Posted

Sper ca nu a mai postat nimeni , .. eu unu am cautat dar nu am gasit nimic. Well here it goes

PS: nu comentez nimic , e mult mai bine daca vedeti cu ochii vostrii:

Watch Me

(..presupun ca stiti engleza)

Posted

Astia incearca sa emuleze ce fac blizzard de mult de timp. Adica sa vanda la consumator doar dreptul de a se folosi de produs si nu produsul in sine.

Deci sincer nu imi pasa,pt ca personal nu imi place sa fiu luat de prost. :violent:

Posted

deci cutia aia vinde un serviciu, un fel de live stream la un joc ( la alegerea mea ), prin maneta trimit comenzile la pcul la care ma joc ..... in concluzie e ca si cum as juca de acasa pe pcul vecinului.

e o chestie noua ... dar ce se intampla in momentul in care sunt supra populate serverele ?

Posted

Astia incearca sa emuleze ce fac blizzard de mult de timp. Adica sa vanda la consumator doar dreptul de a se folosi de produs si nu produsul in sine.

Deci sincer nu imi pasa,pt ca personal nu imi place sa fiu luat de prost. :violent:

Word..

Decat sa cumpar aia/sa o platesc lunar, imi iau alt PC ^^

Posted

Cum ziceam aici e un concept revolutionar, pentru ca iti permite sa joci crysis si alte jocuri cu cerinte mari pe un un pc low-end cu conditia sa ai un net bun, FiberLink anyone?, fara sa zic ca e un pas in lupta antipiraterie, jocurile nu mai vin pc CD/DVD-uri usor de piratat, si ca atunci cand apar patch-uri sau jocuri noi, tu nu trebuie sa iti upgradezi pc-ul, gandeste-te cum e sa joci un joc imediat ce a aparut, fara sa stai sa vina comanda acasa/sa il piratezi, sau sa joci de pe orice pc(MAc si windows, poate mai tarziu si linux), pentru acest serviciu fiind necesar doar un mic plugin pentru browser, fara sa trebuiasca sa vi cu jocul si sa il instalezi.

Deocamdata OnLive va aparea doar pentru SUA, mai dureaza pana apare si in Europa/Romanaia.

PS cutia aia e doar daca vrei sa joci pe TV.

Posted

multi nu ati urmarit prea atent , nu aveti nevoie de 'cutia aia' daca aveti deja un PC , la inceputul interviului zice ca poate fii rulat din browser, ideea e ca nu mai trebuie sa va ganditi .. " ba oare imi mere sau nu ?" , ideea e ca jocul in principiu ruleaza pe server iar tu ai nevoie doar de un net bun ca sa iti redea o calitate calumea a graficii

mie personal mii se pare o idee super, mai ales faptul ca poti sa te uiti la orice joc vrei inainte sa il cumperi , sau sa zicem ca e un meci de starcraft , te uiti la ei cum joaca inveti repede skills. E foarte ok ideea parerea mea..

PS nu trebuie sa cumperi jocul de la ei , nu a mentionat dar ma gandesc ca ei se vor baza pe CD-keyurile primite odata cu ce cumperi din magazin , si odata validat key'ul vei putea sa rulezi de la ei de pe server jocul sau daca vrei din pc-ul tau

@treaba cu serverle populate , pai .. ma gandesc ca nu au doar un server acolo .. daga chinezoii aia de pe gay-arena reusesc sa tina milioane de gameri acolo online .. , ma indoiesc ca nu vor putea cei de la onlive .. care au atatia sponsori (THQ , Ubisoft , etc etc .. vezi sfarsitu filmuletului)

Posted

Cum ziceam aici e un concept revolutionar, pentru ca iti permite sa joci crysis si alte jocuri cu cerinte mari pe un un pc low-end cu conditia sa ai un net bun, FiberLink anyone?, fara sa zic ca e un pas in lupta antipiraterie, jocurile nu mai vin pc CD/DVD-uri usor de piratat, si ca atunci cand apar patch-uri sau jocuri noi, tu nu trebuie sa iti upgradezi pc-ul, gandeste-te cum e sa joci un joc imediat ce a aparut, fara sa stai sa vina comanda acasa/sa il piratezi, sau sa joci de pe orice pc(MAc si windows, poate mai tarziu si linux), pentru acest serviciu fiind necesar doar un mic plugin pentru browser, fara sa trebuiasca sa vi cu jocul si sa il instalezi.

Deocamdata OnLive va aparea doar pentru SUA, mai dureaza pana apare si in Europa/Romanaia.

PS cutia aia e doar daca vrei sa joci pe TV.

da si cam in ce perioada o sa fie la noi ? :crybaby:

Posted

PS nu trebuie sa cumperi jocul de la ei , nu a mentionat dar ma gandesc ca ei se vor baza pe CD-keyurile primite odata cu ce cumperi din magazin , si odata validat key'ul vei putea sa rulezi de la ei de pe server jocul sau daca vrei din pc-ul tau

Deocamdata poti sa joci doar jocurile care le au ei disponibile, fie ca sunt demouri, fie ca le cumperi, dar cred ca o sa creasca nr de jocuri pe care poti sa le joci, in plus s-ar putea sa joci si jocuri de consola, XBOX sau PS3.

Posted

nici nu stiam ca e deschis site`ul lor , drept e ca nici nu am incercat :)

edit: am vrut sa aplic pt beta testers dar din pacate doar din US se poate :( .. damn

Posted

Daca aceast concept isi "ia zborul", s-ar putea ca consolele cum le stim noi sa ajunga in pragul disparitiei.

Daca, si cand acest serviciu va fi disponibil si in Romania, "tara dulce tara", mai ales daca are un pret acceptabil, sunt dispus sa macar sa il incerc.

Posted

deci cutia aia vinde un serviciu, un fel de live stream la un joc ( la alegerea mea ), prin maneta trimit comenzile la pcul la care ma joc ..... in concluzie e ca si cum as juca de acasa pe pcul vecinului.

e o chestie noua ... dar ce se intampla in momentul in care sunt supra populate serverele ?

nu este o chestie noua,eu ma joc din 2000 joace pe browser si este aceeasi chestie :banghead:

Posted

nu este o chestie noua,eu ma joc din 2000 joace pe browser si este aceeasi chestie :banghead:

bitefight sau ce? aici e o diferenta enorma. jocurile ruleaza pe serverele lor ca si cum ar rula la tine pe pc

Posted

desi pare interesanta ideea, multi playeri doresc sa ruleze jocurile de pe pc-ul personal pentru ca : sa joace single player, sa joace chiar daca nu au net(sau de slaba calitate), sa joace in reteaua locala cu prietenii, etc....

Posted

desi pare interesanta ideea, multi playeri doresc sa ruleze jocurile de pe pc-ul personal pentru ca : sa joace single player, sa joace chiar daca nu au net(sau de slaba calitate), sa joace in reteaua locala cu prietenii, etc....

Poti sa joci si singleplayer si multiplayer cu OnLive, in plus jocurile o sa coste mai putin decat daca le-ai cumpara din magazin.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...