Jump to content
Guest alexman

Visual basic.net si visual basic 6 sau o versiune mai veche

Recommended Posts

Guest alexman
Posted

M-am decis sa invat visual basic.net desi nu stiu de loc visual basic-ul vechi. Singurul lucru care ma enerveaza este ca visual basic.net nu poate scrie aplicatii decat pentru 2000 in sus. Eu vroiam sa pot scrie si pentru 98. Mjoritatea programelor mari merg si in 98. De ce Microsoft nu a lasat ca visual basic.net sa poata scrie si cod fara sa fie "protected" adica sa depinda de .net framework? Ce sa fac? Sa invat vb.net sau sa incep cu vechiul vb, ca sa le stiu pe amundoua? In plus, cred ca trebuie sa ai .net framework instalat ca sa poti rula un program scris in vb.net. Am inteles ca vc++.net poate scrie si cod neprotejat, si deci in principiu ar trebui sa mearga si in 98. Ce ma sfatuiti sa fac?

Guest fa.bar
Posted

nu stiu vb.net dar stiu vb6 cat de cat, si nu cred ca e o mare diferentza intre ele, adica poti sa incepi cu vb6 si nu cred ca o sati ia dupa aia mai mult de 3 saptamini sa invezi si vb.net

daca ai ceva intrebari legate de vb6 poti sa ma intrebi

Posted

e o diferenta. vb6 este compilat pentru vb runtime. vb.net e compilat pentru .net framework (exact cum e java si jre). eu zic ca daca vrei sa inveti vb mai bine incerci python (python.org).

Guest lup_alb
Posted

da-mi un mail daca iz trebe frun kit de Dot Net sau ceva documentatzie in format elctronic... cam la 300 de megi de documentatie.... :-" :>

Guest ZyX_Craiova
Posted

Salut!

Eu sunt programator VB de peste 4 ani. M-am apucat de .NET de un an aproape. Itzi dai seama ca am idee despre ce vorbesc.

Incepe direct cu .NET, nu are rost sa treci prin vb6 ca e prea zlab. In .NET difera totul, de la concept pana la implementari. Pentru documentatie trimite-mi mail la ovidiu@kissmedia.ro si mai vorbim. By the way, catzi ani ai?

Noroc!

Ovidiu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...