adytzu32 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 S-ar putea cine stie?Limba PC-ului tau e romana? :blink:
uMix Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 http://www.postimage.org/image.php?v=Pq3CFN0every duminica la ala verde
marius_truckerfan Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Din câte văd erai şi cu prietena pe messenger :> . Apropo , zicea cineva că e editată , eu nu tare aş crede , mă rog , poate mă înşel .
ic.sys Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Din câte văd erai şi cu prietena pe messenger :> . Apropo , zicea cineva că e editată , eu nu tare aş crede , mă rog , poate mă înşel . kinves e unul din bunacii de pe linkmania..asta e clar. dar facand abstractie de el... e un print screen si mi s-a intampla deja a 3-a oara consecutiv.. dupa 3 reinstalari ale programului respectiv tot asa.. si nu.. nu e romana limba. e totul in engleza.
marius_truckerfan Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 kinves e unul din bunacii de pe linkmania..asta e clar. dar facand abstractie de el... e un print screen si mi s-a intampla deja a 3-a oara consecutiv.. dupa 3 reinstalari ale programului respectiv tot asa.. si nu.. nu e romana limba. e totul in engleza. Na , şi dacă este aşa cu ce te deranjează ? Parcă şi eu am avut aşa , pe mine nu m-a deranjat , acum depinde şi de gusturile fiecăruia .