Jump to content
Guest stefteo21

Cinci tineri au fost arestaţi în Bacău când încercau să fure un bancomat. Unul dintre hoţi a fost împuşcat în braţ de un poliţist

Recommended Posts

Guest stefteo21
Posted

Un tânăr a fost împuşcat de poliţie în această dimineaţă în judeţul Bacău. Totul s-a întâmplat după ce oamenii legii au prins în flagrant un grup de persoane care încercau să spargă un bancomat.

Frate astia nu mai au pic de bunt simt, fura bancomatul cu totul :rofl2:

totul aici :))

Posted

Probail erau niste lenesi nu si-au cautat locuri de munca si vroiau sa primeasca direct o plasa de bani fara multa munca dar uite ca planul lor nu a decurs cum se asteptau si acuma vor sta 4-5 ani in puscari pentru tentativa de furt ... si totusi nu cred ca vroiau sa sparga bancomatul mai probabil vroiau sa-l fure cu totul ..

Posted

Moarea lumea de foame...nu mai stiu ce sa mai fure...azi bancomate, maine sinele de tren...

eu cred ca or sa fure un vagon intreg,sau eventual o sa inceapa ei acea campanie "RABLA" fura toate masinile de genul de pe strada si le dau la fiare vechi :)) .

Guest HateLord
Posted

Nu sunt primii care fura tot bancomatul.

Posted

erau amatori...si asa ajung la inchisoare unde se specializeaza :)), sau cand ies de acolo cauta unu mai mic :))

nu degeaba sant flamanzii ....ptr ca sant prosti ....

Posted

Altii au reusit, linkul ala nu duce la stirea asta, am cautat in alte siteuri si din cate am inteles dezmembrau bancomatele prin partea din spate si luau doar banii.

Posted

Stitzi la ce sau gandit va zic eu

lau luat cu totu in caz de nu erau prea multzi bani in el il duc la fier vechi si mai capatau si deacolo ceva =))=))=)) :yum: foamete mare

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...