DemonuL_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/alb...de-pietoni.htmlO copila in varsta de opt ani a fost accidentata in timp ce traversa o strada pe trecerea de pietoni si pe culoarea verde a semaforului, in drum spre scoala.Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Alba, subinspectorul Adriana Ciugudean, fetita a fost acrosata in timp ce se traversa regulamentar o strada din centrul municipiului Alba Iulia pe trecerea de pietoni si pe culoarea verde a semaforului.Ciugudean a spus ca, in urma impactului, copila a fost ranita, suferind fracturi la tibie si a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean AlbaSursa :ProTv
NoComment Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 de parca ar fi primul accident de genul asta ... asta e bun sa plateasca pana isi vinde si chilotii de pe el ... daca nu stie sa isi foloseasca franele de la masina ...
The^Iceman Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 accidente de genul asta vezi aproape zilnic,soferii ar trebui sa fie mai prudenti -_-
Narcisa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ce sa mai zic...din cauza asta azi l'au inmormantat pe unchiul meu. Accident stupid pe trecerea de pietoni. Vinovatul? Un "ciumec" cu pile si relatii care nu pateste absolut nimic...
Velasquez Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Toti iresponsabili , taranii , ajung sa aiba permise si sa ne puna noua (pietonilor) viata in pericol . :) Ar trebui sa fie inchis sau sa plateasca pe viata spitalizarea si daune morale acelei fetite .
The DeaD HelL Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 si pe mine m-a calcat o masina si eram pe trecerea de pietoni si pe verde (pt pietoni) si nu m-a vazut soferul de un camion mare
[IlluSioN] Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 si pe mine m-a calcat o masina si eram pe trecerea de pietoni si pe verde (pt pietoni) si nu m-a vazut soferul de un camion mare ba ma lasi cu vraja asta ) pai asta cu tiru de zici tu numai dak te atingea putin .. sa nu zic sa se tamponeze te faceai si tu de un picior rupt/mana cap spart i'mi pare rau pentru fetita :) si eu era sa fac boacane deastea :D
iReaLRauL Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Au fost si oameni omorati pe trecere de pietoni ..
zonic Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Probabil nici fetita nu a fost atenta cand a traversat trecerea de pietoni fiindca daca se uita atent trebuia sa-l vada pe ala ca merge ca nebunul ... si il lasa sa treaca...
DemonuL_ Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Ce sa mai zic...din cauza asta azi l'au inmormantat pe unchiul meu. Accident stupid pe trecerea de pietoni. Vinovatul? Un "ciumec" cu pile si relatii care nu pateste absolut nimic... Nasol narci
Mad@lin_MG Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ce sa mai zic...din cauza asta azi l'au inmormantat pe unchiul meu. Accident stupid pe trecerea de pietoni. Vinovatul? Un "ciumec" cu pile si relatii care nu pateste absolut nimic...nu sti frate cum se spune ca mortu a fost vinovat.....ca nu poate vorbiasa a murit si bunica mea si tot la fel
Bobo Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ce sa mai zic...din cauza asta azi l'au inmormantat pe unchiul meu. Accident stupid pe trecerea de pietoni. Vinovatul? Un "ciumec" cu pile si relatii care nu pateste absolut nimic...Condoleante Narcisa.Eu nu stiu ce te mai mira pe tine , chestiile astea cu pilosii si cu relatiile e la moda in Romania. Tot timpul mortul este de vina . "Ce cauta pe trecerea de pietoni la ora asta ?"