Jump to content
Guest stefteo21

Dan Diaconescu: "Mi-am văzut visul cu ochii[...]"

Recommended Posts

Guest stefteo21
Posted

Dan Diaconescu: "Mi-am văzut visul cu ochii. Am otevizat România. Voi continua să mă joc cu minţile voastre"

* Realizatorul e convins că actualii concurenţi, Mădălin Ionescu, Radu Moraru şi Capatos, vor sfârşi prin a face emisiuni la OTV

România e contaminată cu ?virusul” OTV. Peste tot, la televiziuni, se lăfăie personajele inventate de Dan Diaconescu, în emisiuni făcute după acelaşi calapod. Cum vă simţiţi?

- Sunt fericit. Acum câţiva ani, când spuneam că vreau să OTVizez România, unii mă înjurau, alţii spuneau că sunt nebun. Acum mi-am văzut visul cu ochii. Nu numai că alte posturi de televiziune au preluat reţeta, dar s-a ajuns atât de departe, încât Mihaela Rădulescu şi-a acuzat soţul că le-a OTVizat familia. Metoda mea se propagă în lanţ.

totul aici

sursa : gandul

Fiti fericit acum, cei ce i-ati facut rating.

Posted

vrajitoarele, manelistii, travestiti si curvele fac audienta maxima :D

Agree.

Prostia e la mare cautare. Daca ai prostie, sex si scandal ai si audienta.

Guest stefteo21
Posted

Trist ce au ajuns oamenii care se uita la TV, nu TV-ul in general..

Posted

Trist ce au ajuns oamenii care se uita la TV, nu TV-ul in general..

Stai linistit, nu te obliga nimeni sa te uiti sau sa te comporti ca ei. Nu TV-ul este determinant in formarea unui comportament. Din pacate, avem o majoritate "rurala", care nu stie decat glume tipate a la "Vacanta Mare" sau un D.O.D. expirat. De asta... maimutareala e mai ieftina si mai usor de reprodus, fiind si mai usor de digerat. Noi ne multumim cu mai putin :).

Posted

emisiunile cu emo erau degeaba ca si restul emisiunilor de pe OTV.

la cate minciuni sunt acolo, merita desfiintat otv, serios.

dar sunt niste fraieri de pe electrolizei care ii fac rating .....

Posted

va luati de el degeaba .. dak a fost destept a facut o groaza de bani :)) prosti au fost aia de se uitau la emisiunile lui (recunosc si eu .. mie rusine da asta e .. ma uitam si eu la emisiunile alea cand faceau farse)

Posted

Unul din motivele pentru care nu ma uit la TV. Daca vrei sa devi vedeta, du-te la Diaconescu <_<.

Cine auzise de Magda pana sa apara la OTV ? De Tzolea ? etc... Eu nu

Posted

bv,bv si voi acuma ce ii faceti ,nu pub?

poate k unii de aici pe forum nu au auzit da acuma ati starnit apele si presupun k nu numai pe link a fost aratat interview-ul asta....

Posted

nu e interesant ddtv si otv..sunt niste scandaluri..nici nu mai stii care este adevarul..pe astia ii intereseaza Elodia,Tolea etc in loc sa discute despre cum sa civilizam Romania..decat otevetizam..

Posted

nu e interesant ddtv si otv..sunt niste scandaluri..nici nu mai stii care este adevarul..pe astia ii intereseaza Elodia,Tolea etc in loc sa discute despre cum sa civilizam Romania..decat otevetizam..

dupa ce "cazuri" si mai stiu eu ce se prezinta pe otv... [nu stiu decat de elodia, dar din auzite (cred ca tot poporul a auzit :)) )... pentru ca nu sunt un fan al otv/ddtv sau chiar al altor posturi romanesti] nu cred ca ar fi cel mai bun loc in care sa se discute despre civilazrea Romaniei :-j

Posted

de asta nu ma uit eu la tv, internetul imi da tot ce vreau sa stiu si sa vad, nam nevoie de rahaturi de posturi de televiziune ca OTV-ul

Posted

sincer e un rahat de televiziune .. eu nu`l suport deloc

televiziunea nu este de rahat, ci una foarte profitabila...nush in ce ziar scria ca ultima oferta pt. ea era de 30 milioane euroi, dar Diaconescu nu a vrut sa o dea, deci e clar ca valoreaza mai mult. asha ca trebuie sa recunoasteti, multi dintre voi v-ati dori sa o patronati :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...