Guest equus Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Actriţa britanică Natasha Richardson a murit miercuri, la vârsta de 45 de ani, în urma unui accident de schi suferit la începutul acestei săptămâni în Canada, care i-a provocat leziuni severe la nivelul creierului.Richardson a fost transportată, marţi, la un spital din New York, fiind însoţită de soţul său, actorul Liam Neeson, cei doi fii ai lor, Michael, în vârstă de 13 ani, şi Daniel Jack, în vârstă de 12 ani, şi de alţi membri ai familiei sale, inclusiv mama ei, actriţa Vanessa Redgrave."Liam Neeson, fiii săi şi întreaga familie sunt şocaţi şi devastaţi din cauza tragicului deces al iubitei lor Natasha. Sunt recunoscători pentru sprijinul acordat, pentru dragostea şi rugăciunile tuturor şi roagă să le fie respectată intimitatea în aceste momente dificile", a declarat purtătorul de cuvânt al familiei, Alan Nierob, într-un comunicat.Sursa
[IlluSioN] Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 i'mi pare rau .. si de copii ca sunt inca mici pentru asa ceva
oick Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Waking Up in Reno singurul film pe care l'am vazut cu ea.R.I.P :\
ChoWdeR Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 a lasat 2 copii mici ... rest in peace .imi pare rau pt copii aia.
NoComment Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ce nedreapta e viata uneori R.I.P! intotdeauna e nedreapta ... Moartea nu ocoleste pe nimeni .... Odihneasca-se in pace
-HoneyBfly- Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 intotdeauna e nedreapta ... Moartea nu ocoleste pe nimeni .... Odihneasca-se in pace Sunt constienta de asta....eu ma refeream mai mult la faptul k a murit de tanara...si practic intr`un accident stupid Trist! :( @RIP!
Ivanovici Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Odihneasca`se in pace .. si cum zicea cineva .. pacat de copii
C@mPionuL Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 am auzit ca era in spital ... nu am stiut ca a murit :( . R.I.P.
The DeaD HelL Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 da..am auzit stirea la tv..odihneasca-se in pace!